ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

10 tips ευτυχίας από το συγγραφέα Orison Swett Marden

Post by: 11/04/2018 0 comments
  1. Η αληθινή ευτυχία γεννιέται από μια ευγενέστερη ανάγκη, τη χρήσιμη ζωή. Επομένως δεν έρχεται από το να ικανοποιούμε τις αισθήσεις ή τις επιθυμίες μας.
  2. Η ευτυχία είναι η επιβράβευση που παίρνουμε μέσα μας γιατί έχουμε προσφέρει στους άλλους υπηρεσίες που αξίζουν: ευγένεια, καλοσύνη, βοήθεια, καλά λόγια, αγάπη, τρυφερότητα, φιλία, καθήκοντα καλώς καμωμένα.
  3. Η ευτυχία είναι ένα μωσαϊκό που αποτελείται από πολλές μικρές πέτρες. Κάθε μία έχει μικρή αξία, αλλά, όλες μαζί δημιουργούν ένα ευχάριστο, πολύτιμο κόσμημα.
  4. Τα πλούτη, από μόνα τους, δεν φέρνουν την ευτυχία. Οι επιθυμίες είναι σαν ένας ατελείωτος ωκεανός. Δεν έχω δει έναν άπληστο εγωιστή να είναι ευτυχισμένος.
  5. Να χαιρόμαστε ό,τι μπορούμε να χαρούμε, σε όποιον κι αν ανήκει. Η ζωή, η φύση, τα αστέρια, τα λουλούδια, τα πουλιά, τα δέντρα μας ανήκουν έτσι κι αλλιώς.
  6. Το μυστικό της ευτυχίας κρύβεται σε ένα χαρούμενο και ευχαριστημένο μυαλό.
  7. Η ικανότητα να παίρνεις χαρά από κάθε είδους πηγές είναι θεϊκό δώρο. Διευρύνει τη ζωή σου, βαθαίνει τις εμπειρίες σου, εμπλουτίζει τη ζωή σου.
  8. Δεν υπάρχει καλύτερο για την ευτυχία από το να περπατάς ή να γυμνάζεσαι έξω και να ζεις σε ένα αρμονικό, χαρούμενο περιβάλλον.
  9. Η εργασία είναι ουσιώδης για την υγεία και η υγεία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας.
  10. Τα μεγάλα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα ενεργητικότητας και ζωτικότητας. Βελτιώνοντας την υγεία σου βελτιώνεις την συνολική σου κατάσταση.

Ο Όρισον Σουέτ Μάρντεν (1848-1924) ήταν Αμερικανός συγγραφέας της φιλοσοφίας New Thought. Δημιούργησε το περιοδικό Success το 1897. Έγραφε best sellers για εμπνευστικά θέματα, όπως βασικές αρχές και αξίες που κάνουν μια ζωή επιτυχημένη. Σε όλη του τη ζωή έγραψε 50 βιβλία, συνήθως δύο το χρόνο.

Φωτό από: Wallpapers Wide

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons