ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όταν το φλερτ στα social media βγάζει μάτι! (VIDEO)

Post by: 28/02/2019 0 comments

Τι πραγματικά συμβαίνει στο inbox των κοινωνικών δικτύων όταν ξεπετιέται από μέσα μας το πάθος και το φλερτ; Ψάξαμε στο google screenshots των πιο αστείων μηνυμάτων που έχουν στείλει άγνωστοι «αγαπούληδες» της Ελλάδας, σε όμορφες παραλήπτριες, για να σε διασκεδάσουμε και να σε ενημερώσουμε για τις κατηγορίες «φλερταδόρων» στον digital κόσμο!

 

1. Ο κλασικός, ο αυθεντικός Έλληνας ερωτιάρης.
/ Η ατάκα αυτή, έχει μείνει ως κλασική στις αργκό εκφράσεις που αφορούν στις προσεγγίσεις μέσω διαδικτύου, μιας που οι περισσότεροι την προτιμούν για να επιδιώξουν μια ιντερνετική αλληλεπίδραση.

 

2. Ο στικεράκιας
/ Σε αυτή την κατηγορία, τα stickers και τα emoticons που περιλαμβάνουν καρδούλες και λουλούδια, αποτελούν το επικρατέστερο χαρακτηριστικό (μαζί με την ανορθόγραφη προσέγγιση).

 

3. Ο αγενώς αδιάκριτος
/ Συνηθισμένη κατηγορία: μπαίνει στο ψητό κατευθείαν, επιδιώκει βιντεοκλήσεις, στέλνει συχνά μέχρι να τον κάνεις ban και αν δεν απαντάς στα αιτήματά του, ειρωνεύεται και από πάνω!

 

4. Ο αφελώς χαριτωμένος
/ Στην κατηγορία των ακίνδυνων προσεγγίσεων, ανήκει ο χρήστης που θα είναι ευγενικός, θα πει την καλημέρα του, τη φιλοφρόνησή του, την ευχή του και έπειτα από πολλές χυλόπιτες, θα αναρωτηθεί γιατί δεν απαντάς!

 

5. Ο stalker γαλίφης
/ Παραδέχεται ότι μπαίνει στο προφίλ σου και κοιτάζει τις φωτογραφίες σου και σού στέλνει κάθε λογής επίθετο που δοξάζει την ομορφιά σου – σε περιπτώσεις μειωμένης φαντασίας, μπορεί να σού στέλνει το ίδιο κάθε μέρα.

 

6. Ο Ζορό
/ Γελάω, μα υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που το παίζουν Ζορό στο διαδίκτυο. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: μυστηριακοί ζεν πρεμιέ (υποτίθεται) που προσπαθούν να περάσουν τη γοητεία τους μέσω του πληκτρολογίου, χρησιμοποιώντας κραυγαλέες εκφράσεις όπως «τα σέβη μου ωραία μου κυρία», «είναι τιμή μου να μιλάω μαζί σας» κτλ.

 

7. Ο copypaste
/ Υπάρχουν και οι πρακτικοί τύποι, που αντί να κάθονται να γράφουν, κάνουν αντιγραφή και επικόλληση το αρχικό κείμενό τους, μέχρι να τους απαντήσεις.

 

8. Ο επίμονος
/ Ο επίμονος μοιάζει πολύ με τον copy – paste. Κοινό τους σημείο: η επιμονή. Η διαφορά τους: ο επίμονος κάθε φορά γράφει εκ νέου αυτό που θέλει να σου πει και συνήθως δεν ενδιαφέρεται αν θα σου βγουν τα μάτια από λέξεις που δε βγάζουν νόημα ή από λέξεις που αιμορραγούν από λάθος ορθογραφία.

 

9. Ο αποφασισμένος
/ Ο κλασικός «γύπας» των κοινωνικών δικτύων, που έχει χτίσει μια αυτοπεποίθηση ικανή να χαλάσει το ρούτερ σου, είναι σίγουρος όχι μόνο ότι θα του απαντήσεις, αλλά ότι θα δεχτείς να βγεις μαζί του και ας είναι άγνωστος και φυσικά ότι θα τον ερωτευτείς παράφορα.

 

10. Ο «προπονητής της ΠΑΕ Εδεσσαϊκού»
/ Φυλάξαμε το καλύτερο για το τέλος. Είναι ο τύπος που δε βγάζει κανένα νόημα, τα έχει πετάξει όλα μέσα στο κείμενο, μπλέκοντας ασυνάρτητα πράγματα και καταστάσεις, ελπίζοντας να σε μπερδέψει τόσο πολύ που τελικά θα απαντήσεις. Επίσης, συνήθως στέλνει σεντόνι.

ΥΓ: Όσες δεν πιάσατε το αστείο «προπονητής της ΠΑΕ Εδεσσαϊκού», παρακαλώ δείτε το βίντεο:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons