MUSIC, ΒΙΒΛΙΑ, ΣΙΝΕΜΑ

4 βιβλία του συγγραφέα αυτογνωσίας Τόνι Ρόμπινς!

Post by: 08/04/2019 0 comments

Ο Άντονι Ρόμπινς έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως coach και ομιλητής γύρω από την έμπνευση. Οι καιροί που ζούμε, απαιτούν από εμάς να έχουμε ανεξάντλητες «μπαταρίες» και συνεχή ενέργεια. Σπάνια θα δείτε κάποιον τόσο ικανό στη μετάδοση θετικής ενέργειας όσο τον Τόνι Ρόμπινς. Κάνει διαλέξεις, δίνει συνεντεύξεις, δημιουργεί videos και βέβαια, γράφει και βιβλία. Παρακάτω υπάρχουν τέσσερα βιβλία, τα οποία αξίζει κάποιος να διαβάσει προκειμένου να δει μια πιο δυναμική οπτική της ζωής!

1. Απεριόριστη Δύναμη.
Σε αυτό το βιβλίο ο Ρόμπινς, αφού γκρεμίσει μύθους που πλανώνται πάνω από το ζήτημα της επιτυχίας, δημιουργεί τον δικό του μύθο! Εξηγεί ποιό είναι το κλειδί για κάθε πετυχημένο δρόμο, είτε αυτός αφορά την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, είτε την προσωπική μας ευτυχία σε φιλίες και σχέσεις. Τι βρίσκεται στο κέντρο αυτής της απεριόριστης δύναμης; Για τον Ρόμπινς είναι ο νους! Μέσα στο βιβλίο, υπάρχουν εξαίσιες συμβουλές για το πώς να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλό μας έτσι ώστε να είναι δεκτικός…στην επιτυχία και φυσικά, στην αλλαγή. Πάμπολλα μυστικά αυτής της απεριόριστης δύναμης, αναδεικνύονται στο ομώνυμο βιβλίο του!

2. Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα σας.
Σε αυτό το βιβλίο, ο διάσημος γκουρού της επιτυχίας, μας αναλύει τεχνικές και στρατηγικής αφύπνισης των πολλών δυνατοτήτων μας. Αδύναμος δεν είναι κανείς άνθρωπος. Αυτό που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι το κατά πόσο έχει συνείδηση των δυνατοτήτων του. Αυτό που ενδιαφέρει τον Άντονι Ρόμπινς σε αυτό το βιβλίο, είναι να καταστήσει κατανοητά τα στάδια τα οποία πρέπει να περάσει κάποιος ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο της ίδιας του της ζωής. Η αυτοκυριαρχία και η πειθαρχία στον ίδιον μας τον εαυτό, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιβλίο. Δε γίνεται να θέλουμε να ελέγξουμε εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή μας, χωρίς να έχουμε μάθει να ελέγχουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τις δυνατότητές του.

3. Τα βήματα του γίγαντα.
Αν το «Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα σας» βάζει ως στόχο την αφύπνιση όλων των δυνατοτήτων μας γύρω από τον πυρήνα του αυτοελέγχου, το βιβλίο «Τα βήματα του γίγαντα» μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε για την υλοποίηση του στόχου μας. Ο στόχος μας είναι η εκτόξευση της ποιότητας της ζωής μας. Σε αυτό το βιβλίο, μπορούμε να δούμε τρόπους αξιοποίησης της αφύπνισης του «γίγαντα» που έχουμε μέσα μας. Το σημείο-κλειδί για να προχωρήσουμε με επιτυχία στο σχεδιασμό μιας επιτυχημένης και χαρούμενης ζωής, είναι οι αποφάσεις που παίρνουμε. Τα κριτήρια με βάση τα οποία παίρνουμε αποφάσεις καθορίζουν τελικά τις επιλογές μας. Με αυτό το βιβλίο, γινόμαστε… «ένα με τον εαυτό μας».

4. Τα βήματα της επιτυχίας.
Άλλο ένα εξαιρετικό βιβλίο του Άντονι Ρόμπινς! Το περιεχόμενό του αναλώνεται περισσότερο στο πώς θα αλλάξουμε νοοτροπία αναφορικά με το ζήτημα της επιτυχίας. Μέσα στο βιβλίο, υπάρχουν λέξεις και έννοιες που θα έπρεπε να τις έχουμε ως «λεξιλόγιο» της επιτυχημένης ζωής. Θετικές λέξεις και έννοιες που φέρνουν θετικά και δυνατά συναισθήματα μέσα μας. Ο Ρόμπινς, μας λέει, ότι μπορούμε να οριοθετήσουμε χρονικά μια τέτοια μεταβολή συναισθημάτων που θα δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Μια νοητική πρόκληση δέκα ημερών όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει, είναι αρκετή για να μας δώσει έναν άλλον αέρα. Η μείωση των περιορισμών που βάζουμε στον εαυτό μας, η απαλλαγή από τον φόβο της αποτυχίας και ο εναγκαλισμός μας με την αλλαγή, αποτελούν τους θεμέλιους λίθους στους οποίους πρέπει να χτίσουμε την επιτυχία μας.

Φωτό από: Hybridtechcar

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons