ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Τεστ: Πόσο «Χριστούγεννα» είσαι;

Post by: 17/12/2021 0 comments

Όλοι – σχεδόν – αγαπάμε τα Χριστούγεννα, άλλοι τα λαχταρούν με το πρώτο άκουσμα της ευχής «Καλό Φθινόπωρο», άλλοι στολίζουν το δέντρο τους από τον Οκτώβριο, άλλοι λιμπίζονται τους κουραμπιέδες όλο το χρόνο ~ εσύ πόσο fan των Χριστουγέννων είσαι; Απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις και βρες το σκορ σου! Είναι ένα τεστ με μορφή παιχνιδιού που έχει πλάκα και μπορείτε να το κάνετε μαζί με φίλους ή τα παιδιά σας για να μπείτε στο κλίμα των εορτών.

Κάθε απάντηση αποτελεί και 1 βαθμό.

Ερωτήσεις:

  1. Γράψε όσα περισσότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξέρεις, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
  2. Γράψε όσες περισσότερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες ξέρεις, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
  3. Γράψε όσα περισσότερα Χριστουγεννιάτικα φαγητά ξέρεις, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
  4. Γράψε όσα περισσότερα ζώα που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα ξέρεις, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
  5. Γράψε όσους περισσότερους χαρακτήρες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα ξέρεις, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα
  6. Ζωγράφισε τον Άγιο Βασίλη μέσα σε 20 δευτερόλεπτα (αν προλάβεις να ολοκληρώσεις τη μορφή του, κερδίζεις επιπλέον 10 πόντους, διαφορετικά 0)!

 

Αποτελέσματα:

Αν έχεις συγκεντρώσει μέχρι 5 πόντους:

Μήπως είσαι ο Grinch; Μάλλον ο μόνος λόγος που έκανες αυτό το τεστ είναι για να επιβεβαιώσεις πως η δική σου εποχή είναι οποιαδήποτε άλλη ΕΚΤΟΣ από το χειμώνα και τα Χριστούγεννα. Ενδεχομένως κάνεις και μορφασμούς κάθε φορά που βλέπεις σε επανάληψη το Μόνος στο Σπίτι και δεν ανοίγεις ποτέ στα παιδάκια που λένε τα κάλαντα.

 

Αν έχεις συγκεντρώσει από 5 – 10 πόντους:

Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Συμμετέχεις στους παραδοσιακούς εορτασμούς και θα δεις με χαρά μια από τις κλασικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά είσαι θεατής σε όλα αυτά και όχι ο διοργανωτής.

 

Αν έχεις συγκεντρώσει από 10 και άνω πόντους:

Ζεις για τα Χριστούγεννα, τραγουδάς τα Last Christmas, All I want from Christmas is you και το Silent night πριν καν μπει ο Νοέμβριος και σκέφτεσαι μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών πώς θα στολίσεις φέτος το δέντρο σου. Είσαι ο Άγιος Βασίλης της παρέας και οργανώνεις τα πιο παραδοσιακά Christmas parties από όλους! Στοιχηματίζω πως πρόλαβες να φτιάξεις έναν αρκετά λεπτομερή Άγιο Βασίλη μέσα σε αυτά τα 20 δευτερόλεπτα!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons