ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

Μύκονος, το νησί της αυτοέκφρασης!

Post by: 07/08/2019 0 comments

Το ελληνικό καλοκαίρι, πλημμυρισμένο από μουσική, δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς το ελληνικό γλέντι. Για να ξεφαντώσεις αλά ελληνικά, χρειάζεσαι κέφι, ενέργεια, ζωντάνια, αντοχή στο ξενύχτι και στο αλκοόλ και μια δόση πρωτοτυπίας στην έκφραση του κεφιού σου. Είτε σκίζοντας το t-shirt σου, είτε σπάζοντας κανά-δυό πιάτα, είτε ανεβαίνοντας στα τραπέζια, είτε περιλούζοντας τους άλλους με σαμπάνια.

Χωρίς πάθος και μελόδραμα, το ελληνικό γλέντι είναι άνοστο και μοιάζει με σανδάλι φορεμένο με καλτσάκι.

Εμάς, μάς ξεχωρίζει η φαντασία στην έκφραση της χαράς μας. Με πάθος, βαράνε στον αέρα μπαλωθιές οι Κρητικοί στα πανηγύρια, με πάθος σηκώνονται από τις καρέκλες χωριά ολόκληρα της Πελοποννήσου που έχουν ξεκοκαλίσει “γουρνοπούλα”, για να χορέψουν μαζί σε κύκλο, ασημώνοντας την ορχήστρα.

Όλες οι γενιές, περιμένουμε το καλοκαίρι για να τού δώσουμε να καταλάβει στη διασκέδαση. Το τι σημαίνει διασκέδαση για την κάθε γενιά είναι κάτι άλλο.

Για άλλους, διασκέδαση είναι το τραγούδι κι ο χορός μέχρι τελικής πτώσεως. Για τους millennials, τα jet ski, τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, το κολύμπι και το τρέξιμο, αποτελούν την πεμπτουσία της διασκέδασης. Για τους πιο εσωστρεφείς, η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, φεστιβάλ αρχαίου δράματος, οι επισκέψεις σε μουσεία ή γιορτές κρασιού, σαρδέλας και πατάτας, είναι η μεγαλύτερη διασκέδαση.

Και για πολλούς, διασκέδαση είναι το άραγμα σε μια πολυθρόνα με θέα, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι, από την οποία δεν σε κουνάει ούτε επίθεση ρινόκερων.

Υπάρχουν διασκεδάσεις και διασκεδάσεις για όλα τα γούστα.

Όμως, μόνο το γνήσιο ελληνικό ξεφάντωμα, βοηθάει στην αυτοέκφραση και στην κοινωνικότητα. Χωρίς παρέα, μόνος σου, δεν κάνεις ούτε κέφι ούτε γλέντι, ακόμα και στην πιο πολυτελή σουίτα.

Αν το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τη διασκέδαση, η Μύκονος είναι η πρωτεύουσα της διασκέδασης. Εδώ χτυπάει η καρδιά του κεφιού στην Ελλάδα.

Όπου Μύκονος είναι ενέργεια, θετικά vibes, προσωπικό στιλ, clubbing, πάρτυ, αυτοέκφραση, χαρούμενες παρέες, αξέχαστες αναμνήσεις. Αν σε αυτά προσθέσεις εκπληκτικό φαγητό, τις ωραιότερες παραλίες μαζεμένες, φανταστικές ξενοδοχειακές μονάδες, αυθεντική αρχιτεκτονική, κόκκινες βουκαμβίλιες και όλους τους celebrities για χάζι, έχεις μπροστά σου μια βεντάλια από εμπειρίες. Και – γιατί όχι; – μπορείς να βρεις και τον έρωτα εδώ.

Όταν γυρίσεις σπίτι σου, η μονοτονία σε περιμένει. Αλλά μέχρι τότε, ζήσε τις πιο ασυνήθιστες εμπειρίες.

Γιατί, τι είναι διακοπές; Οι πιο έντονες εμπειρίες, που γίνονται αναμνήσεις για το χειμώνα. Αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφραστεί, θα ρουφήξεις εμπειρίες στο νησί που σού τις προσφέρει με όλη του την καρδιά!

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons