PETS, ΦΥΣΗ

Πώς να γιορτάσει και ο σκύλος σου τα Χριστούγεννα μαζί σου!

Post by: 23/12/2018 0 comments

Όσοι άνθρωποι έχουν κατοικίδια, τα θεωρούν ως μέλη της οικογένειας. Οπότε, όταν πρόκειται για τα Χριστούγεννα, μήπως θέλεις να συμπεριλάβεις και το κατοικίδιο ζώο σου στο εορταστικό πνεύμα των ημερών; Μπορεί αυτό να είναι δύσκολο για ορισμένα ζώα, αλλά θα βρεις απλούς τρόπους για να τα κάνεις να γιορτάσουν μαζί με την οικογένεια. Να μερικές ιδέες:

1.Στολίδια με τη φωτογραφία του.
Δημιούργησε στολίδια με την εικόνα του. Πάρε μια φωτογραφία του κατοικίδιού σου, στη συνέχεια, βρες μια μικρή κορνίζα με ένα γάντζο, έτσι ώστε να μπορείς να την κρεμάσεις στο δέντρο.

2.Ντυθείτε γιορτινά.
Εντάξει, οι γάτες δεν ανέχονται τίποτα πάνω τους, αλλά ένα σκυλάκι μπορεί να ντυθεί. Βάλτου πιτζαμάκια με χριστουγεννιάτικα σχέδια, η μία επίσημη φορεσιά στο δείπνο.

3.Θα έχει τη δική του κάλτσα δώρων.
Αφού είναι μέλος την οικογένειάς σου, πρέπει να πάρει κι εκείνο τα δωράκια του.Μη ξεχάσεις να κρεμάσεις μια κάλτσα με το όνομά του, που μέσα θα μπουν τα δώρα του. Φυσικά, άστο να “ξεσκίσει” όλα τα χαρτιά περιτυλίγματος μέχρι να ανακαλύψει τα δώρα του!

4.Το δικό του γεύμα.
Όπως έχουμε ξαναπεί, κάποιες τροφές είναι επικίνδυνες για τα κατοικίδια. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να φάει εύκολα τα χριστουγεννιάτικα φαγητά. Μπορείς, όμως, να του φτιάξεις το δικό του γεύμα για το ρεβεγιόν! Κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

5.Δείτε μαζί χριστουγεννιάτικες ταινίες με ζώα.
Τυλιχτείτε με μια χριστουγεννιάτικη κουβέρτα και δείτε μαζί αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες με ζωάκια, δίπλα από το δέντρο!

Να θυμάσαι επίσης, ότι δεν πρέπει να παραλείψεις να φροντίσεις για την ασφάλεια του κατοικίδιού σου στις γιορτές!

Φωτό από: About animals

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons