ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

15+1 μέρη που μπορείς να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου

Post by: 14/09/2017 0 comments

Ψάχνεις τον άντρα των ονείρων σου, αλλά δεν μπορείς να τον βρεις; Ίσως ψάχνεις σε λάθος μέρη! Σίγουρα, υπάρχουν άντρες γύρω σου που σε συγκινούν, αλλά ίσως δεν έχεις το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να κάνεις το πρώτο βήμα ή οι περιστάσεις δεν είναι τέτοιες που να σε ευνοούν.

Υπάρχουν, όμως, μέρη στα οποία μπορείς να βρεις ελευθέρους άντρες και είναι σχετικά εύκολο να ανοίξεις μαζί τους κουβέντα και ποιος ξέρει που μπορεί να καταλήξει… Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια σου (και όχι καρφωμένα στο κινητό σου) και να πεις ένα γεια, με ένα χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα!

  1. Σε διάφορες σχολές: ξένων γλωσσών, ηθοποιίας, φωτογραφίας, δημιουργικής γραφής κτλ.

Μετά από τόσα μαθήματα, είναι κρίμα να μην βγείτε για ένα καφέ μετά τη σχολή, να ανταλλάξετε απόψεις για το μάθημα και για τη ζωή.

  1. Στο γυμναστήριο, ειδικά τα ομαδικά μαθήματα όπως είναι το Crossfit και το TRX.

Ιδρώνετε μαζί, σηκώνετε kettlebells μαζί, κάποιες φορές γυμνάζεστε σαν ζευγάρι, υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα;

  1. Στο λεωφορείο ή στο μετρό

Να που, αμέσως-αμέσως, έχετε κάτι κοινό! Παίρνετε και οι δύο το ίδιο λεωφορείο/μετρό για πάτε στη δουλειά! Πες ένα γεια!

  1. Στο συνεργείο αυτοκινήτων

Ενώ περιμένετε και οι δύο να σας αλλάξουν λάδια, προλαβαίνετε να ανταλλάξετε απόψεις και τηλέφωνα.

  1. Στον οδοντίατρο

Η αίθουσα αναμονής είναι πάντα γεμάτη και, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα ελκυστικός άντρας, οπότε ρίξε ένα αστραφτερό χαμόγελο και ξεκίνα την κουβέντα.

  1. Σε καταστήματα τεχνολογίας

Τα καταστήματα που πουλάνε τηλεοράσεις, κινητά, υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και gadgets είναι μαγνήτης για τους άντρες. Δοκίμασε να επισκεφτείς ένα και δεν θα βγεις χαμένη!

  1. Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου

Η μοίρα το έφερε να πετάτε με το ίδιο αεροπλάνο. Γιατί δεν του ζητάς να σου κρατάει το χέρι για να μην φοβάσαι στις αναταράξεις;

  1. Στο γήπεδο

Τα γήπεδα είναι γεμάτα άντρες και ο ανταγωνισμός είναι μικρός, αφού οι γυναίκες είναι πάντα πολύ λιγότερες. Καλύτεροι αγώνες είναι μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ… πολιτισμένα πράγματα. Κάποιον θα βρεις και κοίτα σύμπτωση, υποστηρίζετε και οι δυο την ίδια ομάδα! Να πώς ξεκινάει η συζήτηση!

  1. Στα χόμπι: ποδηλασία, αναρρίχηση, σερφ, ιστιοπλοΐα, τοξοβολία, ιππασία κτλ.

Αφού κάνετε τόσα πράγματα μαζί σαν γκρουπ, είναι εύκολο να ξεκινήσεις την κουβέντα με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

  1. Σε εγκαίνια γκαλερί

Τα περισσότερα εγκαίνια εκθέσεων σε γκαλερί, έχουν να κάνουν με κοινωνικές σχέσεις και όχι με την τέχνη αυτή καθαυτή. Άρα είναι ένα καλό μέρος να γνωρίσεις κάποιον εκλεπτυσμένο, ακόμα κι αν δεν είσαι και πολύ της τέχνης. Άλλωστε, θα σου μάθει αυτός.

  1. Σε μαθήματα χορού

Όταν κάνετε πρακτική εξάσκηση στα βήματα της ρούμπας σαν ζευγάρι, είναι εύκολο να ξεκινήσεις την κουβέντα με αυτόν που σε ενδιαφέρει.

  1. Σε γαμήλιες δεξιώσεις

Μπορεί να ακούσεις μερικά “..και στα δικά σας” παραπάνω, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις ελεύθερους άντρες. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι θα κάθονται στο τραπέζι σου!

  1. Στο paintball

Όλοι οι άντρες στο στόχαστρό σου!

  1. Σε εκθέσεις αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, σκαφών κτλ.

Όλες αυτές οι εκθέσεις είναι γεμάτες άντρες, πολλοί από τους οποίους είναι ελεύθεροι. Σίγουρα, θα βρεις κάποιον να σου αρέσει και να σε πάει βόλτα με το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το κότερό του!

  1. Σε καταστήματα με εργαλεία, χρώματα, σιδηρικά κτλ.

Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολο είναι να γνωρίσεις κάποιον στα υπερκαταστήματα που πουλάνε εργαλεία, χρώματα και τέτοια. Σίγουρα, θα χρειαστείς βοήθεια για κάτι και, σίγουρα, θα βρεθεί ένα όμορφο παιδί για να σε βοηθήσει!

  1. Σε εθελοντικές και κοινωνικές οργανώσεις

Αφού είναι μέλος σε μια τέτοια οργάνωση, σίγουρα θα είναι καλό παιδί, με αρχές. Επίσης, παλεύετε για έναν κοινό σκοπό και άρα έχετε τόσα πολλά να μοιραστείτε και να συζητήσετε.

Καλή επιτυχία!

Φωτό από: Behavior

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons