ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Tips για να κάνεις την μύτη σου να φαίνεται μικρότερη!

Post by: 13/04/2019 0 comments

Τι και αν η μύτη σου δεν είναι το δυνατό σημείο του προσώπου σου, υπάρχει τρόπος με την βοήθεια του μακιγιάζ που μπορεί να κάνει μαγικά και να κρύψει τα όχι τόσο δυνατά σημεία σου και να αναδείξει αυτά που πρέπει! Αλλά μην ξεχνάς, πως η μεγάλη μύτη δεν είναι τόσο άσχημη… Μάθε να αγαπάς τις ατέλειές σου και να μην καταριέσαι, ίσως γιατί δεν είναι τόσο άσχημες όσο τις βλέπεις εσύ, ίσως κάποιος άλλος να τις βλέπει όμορφες πάνω σου…

  • Αλλά το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ πρώτα όμορφα με την εμφάνισή σου, για αυτό και εμείς για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε το μακιγιάζ, που αν έχεις μεγάλη μύτη, θα την κάνει να φαίνεται μικρότερη!
  • Άπλωσε make up σε όλο το πρόσωπό. Επόμενο βήμα, πάρε μια σκουρόχρωμη πούδρα και άπλωσέ την στα πλαϊνά της μύτης σου, με σκοπό να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας σκιάς.
  • Έπειτα, πάρε ένα ανοιχτόχρωμο καλής ποιότητας concealer και ταμποναριστά κάνε μια γραμμή από τη βάση του μετώπου σου, μέχρι και την άκρη της μύτης σου.
  • Πέρασε και μια ελαφριά ανοιχτόχρωμη πούδρα από πάνω και αυτομάτως θα πετύχεις μια αντίθεση, η οποία θα  δείξει τη μύτη σου πιο λεπτή και μικρή.
  • Πέρα από το μακιγιάζ της μύτης να θυμάσαι να τονίζεις τα «υπέρ» του προσώπου σου. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχεις μεγάλα μάτια, τονίστε τα. Αν πάλι τα χείλη σου είναι ζουμερά, τότε χάρισέ τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons