ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Οι μαγικές ιδιότητες του concealer!

Post by: 31/03/2019 0 comments

Ένα πράγμα που απασχολεί σχεδόν ΟΛΕΣ τις γυναίκες είναι οι μαύροι κύκλοι και η κούραση στα μάτια. Αγαπημένο προϊόν λοιπόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ για την άμεση καταπολέμηςή τους είναι το concealer. Σε υγρή, ή compact μορφή ή ακόμα και σε stick, με μια κίνηση μπορεί να κάνει μαγικά, αφού πρώτα όμως ακολουθήσεις τα σωστά βήματα.

  1. Για να έχει τέλεια εφαρμογή το έκαστοτε concealer και για να δεις με 100% επιτυχία αυτό που ακριβώς υπόσχεται, οφείλεις να περιποιείσαι την περιοχή των ματιών σου.
  2. Κάθε πρωί ή βράδυ, άπλωσε μια κρέμα ματιών και κάνε ελαφρύ μασάζ, έτσι ώστε κάθε πρήξιμο ή μαύρος κύκλος να μαλακώσει και σιγά-σιγά να εξαφανιστεί.
  3. Πριν αρχίσεις το μακιγιάζ σου και απλώσεις το foundation, βάλε μια μικρή ποσότητα concealer και από πάνω τοποθέτησε με ένα πινέλο το make-up.
  4. Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, βάλε λίγο concealer πάλι στην περιοχή των ματιών, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  5. Τέλος όσον αφορά την απόχρωσή του, αν δεν ξέρεις ποιο σου ταιριάζει, ρώτησε κάποια ειδικό για να σου λύσει κάθε απορία.

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons