ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Bronde: Η τέλεια εξίσωση του καστανού με του ξανθού!

Post by: 19/01/2019 0 comments

Πόσες φορές έχεις ζηλέψει κάποια καστανόξανθα μαλλιά και τα έχεις φανταστεί πάνω σου; Μάλλον πολλές, γιατί είμαι και εγώ από εκείνες τις γυναίκες που παλεύουν να πετύχουν το τέλειο φυσικό χρώμα στα μαλλιά. Μιας και το πασίγνωστο πια ombre – το οποίο τα τελευταία χρόνια δοκιμάσαμε σχεδόν όλες – έχει κάπως φύγει από την μόδα, σειρά να πρωταγωνιστήσει έχει το bronde. Ναι καλά διάβασες, αυτή η σύνθετη λέξη (από το brown και το blonde) και τεχνική βαφής, υπόσχεται να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται φυσικά και το σημαντικότερο υγιή.

Αυτή η νέα τάση φυσικά δεν εμφανίστηκε το 2019, αφού την Brigitte Bardot την γνωρίσαμε με ένα σχεδόν φυσικό καστανόξανθο χρώμα αλλά και την Faye Dunaway τη λατρέψαμε για την bronde απόχρωση των μαλλιών της και ακόμα την αναφέρουμε ως πρότυπο χρώματος. Για να είναι πετυχημένο το bronde στην εκάστοτε γυναίκα που το δοκιμάζει, πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά το χρώμα της επιδερμίδας. Για παράδειγμα, οι πιο ανοιχτόχρωμες μπορούν να τονίσουν περισσότερο το ξανθό και αντίστοιχα οι σκουρόχρωμες, το καστανό.

Ακολουθούν 16 celebrities και 16 bronde αποχρώσεις για να διαλέξεις:

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλές stars του εξωτερικού, έχουν αφήσει πίσω τους το ξανθό και έχουν επιστρέψει σε πιο φυσικές αποχρώσεις. Και πολύ καλά κάνουν αφού το καστανόξανθο αφαιρεί πολλά χρόνια από το πρόσωπο και η επιδεμίδα δείχνει αρκετά νεότερη!

 1. Cara Delevigne.
 2. Alexa Chung.
 3. Blake Lively.
 4. Edie Campbell.
 5. Karlie Kloss.
 6. Jennifer Lopez.
 7. Olivia Palermo.
 8. Kate Bosworth.
 9. Jennifer Aniston
 10. Elizabeth Olsen.
 11. Taylor Swift.
 12. Beyonce.
 13. Suki Waterhouse.
 14. Lily James.
 15. Jennifer Garner.
 16. Diane Kruger.

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons