ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

4 γυναικείοι μύθοι ομορφιάς καταρρίπτονται!

Post by: 08/03/2019 0 comments

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι ομορφιάς που νομίζαμε ότι ίσχυαν αλλά τελικά δεν ισχύουν. Τους είχαμε “διδαχτεί” από τη μαμά μας που τις ήξερε από τη δική της μαμά κ.ο.κ! Η Μυρτώ Κάζη με τη βοήθεια της Κατερίνας Κυργίου (make up artist) μας εξηγεί γιατί δεν ισχύουν!

1. Άσπρες τρίχες
Ο πιο διαδεδομένος και ο πιο ανυπόστατος. Αν αφαιρέσουμε μια άσπρη τρίχα από το τριχωτό της κεφαλής μας το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε είναι να φυτρώσει ξανά η ίδια!

2. Μάσκαρα
Με την πολλή χρήση της δεν σπάνε οι βλεφαρίδες. Τα προϊόντα ομορφιάς είναι τόσο προηγμένα που περισσότερο καλό κάνουν παρά κακό. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι όταν τις ξεβάφουμε να μην τις τρίβουμε.

3. Μαύροι κύκλοι
Όλες πιστεύουμε πως οφείλονται στην κούραση και στην έλλειψη ύπνου. Αυτό όμως αδιαμφισβήτητα αποτελεί μύθο γιατί οφείλεται σε κληρονομική προδιάθεση, σε αναιμία, σε κατακράτηση υγρών. Αν ξενυχτήσουμε, σίγουρα τους επιβαρύνουμε  αλλά δεν τους προκαλούμε. Ωστόσο, αν θέλουμε να τους προλάβουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα ματιών. Αν πάλι θέλουμε να τους αποχρωματίσουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν ομορφιάς που μπορεί να τους καλύψει.

4. Αντιγηραντικές κρέμες
Είναι μύθος ότι πρέπει να τις χρησιμοποιούν μόνο οι γυναίκες που είναι πάνω από 30 χρονών. Αυτό που ισχύει σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι όλες οι γυναίκες τις χρειάζονται ανεξαρτήτως ηλικίας. Υπάρχουν δέρματα που εμφανίζουν πρόωρη γήρανση και τους είναι απαραίτητες!

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons