ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί δεν θα βλέπουμε συχνά την βασιλική τετράδα;

Post by: 18/05/2019 0 comments

Το Buckingham έχει πλέον νέα εκπροσώπηση στη νέα εποχή της μοναρχίας την Βρετανία. Ο Πρίγκιπας William με την Kate Middleton και ο Πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle έχουν πλέον «συνδεθεί» με τη νέα γενιά ωστόσο δύσκολα θα βλέπουμε τα 2 ζευγάρια μαζί.

Όχι, δεν υπάρχει κανένας καυγάς και καμία ίντριγκα. Για πρακτικούς λόγους, οι 2 Πρίγκιπες δεν θα βρίσκονται συχνά μαζί δημόσια. Ο λόγος είναι πως όσο μεγαλώνουν τα δυο αδέρφια έχουν πλέον και διαφορετικά επιτελεία τα οποία λειτουργούν και διαφορετικά.

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και συγκεκριμένος τρόπος που λειτουργεί το βασίλειο. Ο William και ο Harry μεγαλώνουν και είναι δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Έχουν διαφορετικές οικογένειες και υποχρεώσεις, οπότε είναι προφανές πως δεν μπορούν να συνδυάσουν τους χρόνους τους», ανέφερε πηγή του Kensington στην Mirror.

Υπάρχει όμως και μια άλλη θεωρία, ωστόσο, που αναφέρει η Sally Bedell Smith, η οποία είναι συγγραφέας που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας και αναφέρει πως ο γάμος της Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry είναι η αιτία που η τετράδα δεν κάνει παρέα.

«Γνωρίζω πως υπάρχουν μερικές διαφορές. Όχι με κακό τρόπο αλλά τα ενδιαφέροντα της Meghan και του Harry είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του William και της Kate. Οι…fab four είναι καλή ιδέα αλλά δεν θα τους βλέπουμε μαζί».

Ποια είναι η αλήθεια; Τα στεγανά του Buckingham δύσκολα θα αφήσουν να το μάθουμε.

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons