ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

10 σημάδια που δείχνουν ότι απλά δεν σε θέλει πια

Post by: 14/05/2019 0 comments

Είτε είστε μαζί πολλά χρόνια είτε μόλις λίγους μήνες, δεν έχει σημασία αν κάποια στιγμή δεν του αρέσεις. Θα στο δείξει με τον δικό του τρόπο. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια που σίγουρα σου έχει περάσει, να τα εμπεδώσεις και έπειτα να πάρεις τις αποφάσεις. Άλλωστε, εκτός από τη λέξη αξιοπρέπεια, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι κανένας δεν είναι κανενός και κανείς δεν μπορεί να μείνει σε μια σχέση με το ζόρι.

10 σημάδια που δείχνουν ότι απλά δεν σε γουστάρει :

1. Σε αποφεύγει.
Αν γενικά δεν σηκώνει τηλέφωνα ή δεν σου απαντά αμέσως στα μηνύματά σου, τότε μάλλον κάτι έχει αρχίσει να χάνεται από την σχέση σας. Πριν βγάλεις οποιοδήποτε συμπέρασμα, τσέκαρε αν αυτή η κατάσταση είναι συνεχής και όχι απλά τυχαία συνέβη μια μέρα.

2. Δεν κάνει σχέδια πλέον για το μέλλον (ούτε τα συζητάει μαζί σου).
Παλιότερα ανέφερε οτι θέλει να μείνετε μαζί, αλλά τώρα ούτε λόγος; Μάλλον δεν το νιώθει πλέον και νιώθει ότι δεν θέλει να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις. Αν σκεφτείς καλύτερα, είναι ειλικρινής όσο και αν σε πληγώνει.

3. Δεν προσπαθεί πια.
Τσακώνεστε και μετά δεν τον νοιάζει καν αν θα τα ξαναβρείτε. Αν κάνει καμιά προσπάθεια ή κίνηση να σου ζητήσει συγνώμη για να είστε όπως πριν. Όταν γενικά κάποιος δεν προσπαθεί, σημαίνει ότι απλά δεν τον νοιάζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τόσο απλό!

4. Βάζει τους φίλους του πρώτα.
Μπορεί αυτό να μην είναι κακό, αλλά όταν ξαφνικά γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη (ενώ είχες συνηθίσει άλλη συμπεριφορά) και σε όλα τα θέματα της ζωής του οι φίλοι του πρωταγωνιστούν ενώ εσύ έχεις ρόλο κομπάρσου, μάλλον δεν του αρέσεις πια.

5. Δεν νοιώθει τόσο οικεία μαζί σου (όσο παλιά).
Το προηγούμενο καιρό δεν ντρεπόταν και έκανε κινήσεις χωρίς καν να το σκεφτεί, αλλά τώρα είναι αισθητά πιο μαζεμένος; Αυτό το σημάδι πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι σου ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

6. Είναι μυστικοπαθής.
Κρύβει το κινητό του, κάνει βιαστικά log out από το Facebook ή βγαίνει με τους φίλους του και εσύ το μαθαίνεις μετά. Τότε σίγουρα κάτι κρύβει και δεν είναι καλό!

7. Απειλεί ότι θα σε αφήσει.
Aν με την πρώτη ευκαρία και στον πρώτο τσακωμό αναφέρει ότι θα σε αφήσει και θα σε χωρίσει, σίγουρα δεν κάνει νάζια και το εννοεί.

8. Κυνηγάει συνέχεια να βρεις διαφωνίες μαζί σου.
Με το παραμικρό κάνει καυγάδες και σου δημιουργεί συνέχεια ευκαιρίες για καυγάδες, τότε ζητά κάτι περισσότερο ή απλά θέλει να σε εκνευρίσει έτσι ώστε να ζητήσεις ακόμα και τον χωρισμό.

9 Κόβει κάθε επικοινωνία.
Δεν απαντάει όπου και αν τον καλείς και δεν νιώθει καθόλου τύψεις; Μην ανησυχείς, άφησέ τον στον κόσμο του γιατί απλά δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί σου.

10. Νιώθεις ότι δεν σε εκτιμά.
Αν δεν θυμάσαι πότε σου είπε τελευταία ευχαριστώ ή έστω ότι είσαι η καλύτερη, τότε πρέπει να φύγεις γρήγορα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν σε εκτιμάει και το βασικότερο είναι ότι δεν σε σέβεται.

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons