ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ποια επαγγέλματα δεν κάνουν για σχέση; Διαλέξτε ταίρι… προσεκτικά!

Post by: 25/10/2022 0 comments

Σημασία έχει ο χαρακτήρας, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, όμως τι συμβαίνει αν όλα αυτά επηρεάζονται από το επάγγελμα που επιλέγει κανείς ή το αντίστροφο;

Μπορεί τα 5 επαγγέλματα που αναφέρονται ως αυτά που δεν είναι ιδανικά για πιο σοβαρές σχέσεις να έχουν να επιδείξουν και πολλούς επιτυχημένους γάμους, όμως κατά κανόνα όσοι ασχολούνται στους παρακάτω τύπους επαγγελμάτων τείνουν να μην θεωρούνται ως ιδανικοί σύντροφοι.

  1. Ηθοποιοί: Μπορεί να μην φταίει το Hollywood, η δόξα, τα χρήματα (για όσους εργάζονται και είναι επιτυχημένοι) ή η επιτυχία αλλά η ίδια η δουλειά. Οι ηθοποιοί δέχονται τη ζήλια των συντρόφων τους για τις ερωτικές σκηνές αλλά συχνά δημιουργούν ή βρίσκονται σε καταστάσεις που δημιουργούν τις αφορμές για ζήλεια.
  2. Ψυχολόγοι: Είναι καλοί ακροατές, αναλύουν τα πάντα και ξέρουν τη σωστή στρατηγική για να πετύχει μια σχέση. Οι περισσότεροι όμως καταλήγουν να ακούν από τους συντρόφους τους τη φράση «μην μου κάνεις ψυχανάλυση εμένα», ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να αποχωριστούν την επαγγελματική τους ιδιότητα στο σπίτι.
  3. Συγγραφέας: Γράφουν για όσα γνωρίζουν αλλά γράφουν και όσα φαντάζονται. Πόσοι καυγάδες δεν θα έχουν γίνει για να εξηγήσουν στους συντρόφους τους τη διαφορά μυθοπλασίας και πραγματικότητας αλλά και πόσες φορές δεν θα έχουν καταγράψει προσωπικές στιγμές στα βιβλία τους; Τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα όταν οι σύντροφοι δεν είναι και οι ιδανικοί αναγνώστες τους.
  4.  Εργαζόμενοι με βάρδιες: Εάν δεν ταιριάζουν τα ωράριά σας, εκείνος δουλεύει βράδυ κι εσείς πρωί, είναι δύσκολο να έχετε μια αρμονική καθημερινότητα.
  5. Γιατροί: Αρκετοί γιατροί είναι τόσο αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και στους ασθενείς τους που αμελούν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Πρέπει να φύγουν ανά πάσα στιγμή από το σπίτι, ακόμα και αργά τη νύχτα, ενώ δουλεύουν αρκετές ώρες.

Πηγή: imerisia.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons