ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πριν και μετά την αλλαγή διακόσμησης: Instagram account με 1.3 εκατομμύρια followers και ολική μεταμόρφωση χώρων με το χεράκι του διακοσμητή! (VIDEO)

Post by: 13/03/2021 0 comments

Γιαπιά μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακούς χώρους, παλιομοδίτικες κουζίνες αλλάζουν και μετατρέπονται σε μοντέρνα δωμάτια.

Εντυπωσιακές αλλαγές στην διακόσμηση με τους ειδικούς του χώρου να βάζουν το χεράκι τους και να μεταμορφώνουν σπίτια και δωμάτια σε μικρά “παλάτια”.

Το account Before and After Design έχει 1.3 εκατομμύρια followers στο Instagram και οι φωτογραφίες μας δείχνουν το γιατί.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εικόνες από το πριν και το μετά είναι εντυπωσιακές.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι μεταμορφώσεις δεν είναι μόνο στο εσωτερικό των σπιτιών, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι διακοσμητές βάφουν προσόψεις σπιτιών και τα ανακαινίζουν φέρνοντάς τα στο σήμερα. Στις αυλές μπαίνουν λουλούδια και γκαζόν και τα μεγάλα τζάμια δίνουν τη θέση τους στα παλιά παράθυρα φέρνοντας φως στο σπίτι και φυσικά μια μοντέρνα διάθεση.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό με τις εικόνες να μας δίνουν ιδέες για τον δικό μας χώρο και να μας δείχνουν ότι με λίγη δουλειά μπορεί κανείς να αλλάξει από το παλιό του μπάνιο μέχρι και την ντουλάπα του.

Πολυκατοικίες αλλάζουν και γίνονται υπερμοντέρνες, ακατάστατες ντουλάπες είναι πλέον έτοιμες για να “υποδεχτούν” τα πιο μοδάτα σύνολα και εμείς έχουμε πάρει χαρτί και μολύβι και σκεφτόμαστε τι θέλουμε να μεταμορφώσουμε στο δικό μας σπίτι.

Πηγή: eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons