ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πώς πρέπει να βάζω τα ποτήρια μέσα στο ντουλάπι; Προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

Post by: 04/09/2019 0 comments

Υπάρχουν νοικοκυρές που προτιμούν να τοποθετούν τα ποτήρια τους μέσα στα ντουλάπια με το χείλος προς τα κάτω, καθώς θεωρούν πως έτσι σκονίζονται λιγότερο.

Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες άλλες νοικοκυρές που τούς αρέσει απλά να τα τοποθετούν με το χείλος προς τα πάνω. Ποιος είναι, όμως, ο πιο σωστός τρόπος τοποθέτησης;

Θέλετε να μάθετε πώς πρέπει να τοποθετείτε τα ποτήρια σας μέσα στα ντουλάπια;

Σε ό,τι αφορά το θέμα της υγιεινής, όπως και να τοποθετήσετε τα ποτήρια σας το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αν τα βάζετε με το χείλος προς τα κάτω κινδυνεύουν να αναπτύξουν υγρασία και μούχλα ενώ αν τα βάζετε με το χείλος προς τα πάνω μαζεύουν περισσότερη σκόνη και βακτήρια.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της πρακτικότητας, και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα.

Επομένως, πρόκειται για μια υποκειμενική απόφαση, στην οποία δεν μπορούμε να επέμβουμε.

Αυτό που μπορούμε να συμβουλέψουμε τις νοικοκυρές είναι, αν έχουν κλειστά ντουλάπια, να τοποθετούν μέσα σε αυτά τα ποτήρια τους με το χείλος προς τα πάνω ενώ αν έχουν ανοιχτά (πράγμα που προστάζει και η τελευταία λέξη της μόδας) να τα τοποθετούν με το χείλος προς τα κάτω.

Το βασικό είναι, πριν τα αποθηκεύσετε να τα έχετε καθαρίσει και σκουπίσει καλά, έτσι ώστε να μην έχουν ίχνος νερού και υγρασίας πάνω τους.

Πηγή: www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons