ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Ποιος είπε ότι η ταπετσαρία είναι μόνο για τοίχο; Δείτε τα πιο περίεργα μέρη που τοποθετείται και μεταμορφώνει το σπίτι!

Post by: 18/09/2022 0 comments

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα η ταπετσαρία με λίγη φαντασία μπορεί να μπει σχεδόν παντού και σε μέρη που ούτε καν είχατε φανταστεί. Για πολλά από αυτά τα μέρη που θα δείτε δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε ολόκληρο ρολό ταπετσαρίας, αρκούν λίγα κομμάτια μόνο ή ακόμα και δείγματα κάτι το οποίο κάνει την αλλαγή ακόμα πιο προσιτή οικονομικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fototapete Beograd (@fototapete_bg)

Ταπετσαρία στα συρτάρια.

Αν έχετε κάποιο μικροέπιπλο που έχετε βαρεθεί αν το βλέπετε, τότε μπορείτε να το ανανεώσετε εύκολα και οικονομικά χρησιμοποιώντας  ταπετσαρία σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο με αυτό της εικόνας!

Ταπετσαρία στα σκαλοπάτια.

Μια έξυπνη λύση και αλλαγή για την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας είναι να κολλήσετε ταπετσαρία στο μπροστινό μέρος των σκαλοπατιών. Οι σκάλες δεν επιδέχονται και πολλές αλλαγές και αυτή είναι σίγουρα μια εύκολη που θα κάνει τη διαφορά. Κόψτε ίσα τμήματα ταπετσαρίας και κατά προτίμηση στο ίδιο στυλ και κολλήστε τα. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Ταπετσαρία στην πόρτα σας.

Μια ακόμα ιδέα είναι να τοποθετήσετε ταπετσαρία αν όχι σε όλες σε κάποιες από τις πόρτες του σπιτιού σας. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία από την εσωτερική πλευρά της πόρτας του μπάνιου σας. Επιλέξτε ταπετσαρίες με μοτίβα και σε απαλούς χρωματισμούς που θα δένουν με το υπόλοιπο σπίτι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anais Catroux (@anaiscatroux)

Ταπετσαρία στα βάζα.

Θέλετε να ανανεώσετε σημαντικά την εικόνα του σπιτιού σας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Τότε με λίγη ταπετσαρία μπορείτε να κάνετε σπουδαίες αλλαγές. Ντύστε παλιά βάζα ή βάζα με ατέλειες και μικροραγίσματα (που σκοπεύατε να πετάξετε) με ταπετσαρία και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Ταπετσαρία στο εσωτερικό της ντουλάπας.

Το λες και επαναστατικό, το λες και διασκεδαστικό το να τοποθετήσει κάποιος εσωτερικά στα ντουλάπια ταπετσαρία. Είναι ένας ωραίο τρόπος να δώσετε μια χαρούμενη νότα σε χώρους που ναι μεν χρησιμοποιείτε καθημερινά αλλά το εσωτερικό τους δεν είναι μονίμως σε κοινή θέα. Τέλος στα συγκεκριμένα σημεία μπορεί να βάλετε λίγο πιο εκκεντρικές ταπετσαρίες κάνοντας δοκιμές και πειραματισμούς.

Πηγή: spirossoulis.com / eirinika.gr

Φωτό από: @designwalls

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons