ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Οι 6 πιο οικονομικές προτάσεις για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού!

Post by: 20/06/2020 0 comments

Εμείς σας προτείνουμε τους πιο έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να δώσετε μια καλοκαιρινή νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας άμεσα!

Το καλοκαίρι είναι τώρα και πρέπει να το υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Ακόμη και όταν το budget που μπορούμε να διαθέσουμε είναι απειροελάχιστο.

Από την είσοδο κάντε την αρχή και στον τοίχο αυτής κρεμάστε διακοσμητικά καδράκια με θέματα άκρως καλοκαιρινά βγαλμένα από την παραλία και το βυθό της θάλασσας, όπως κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι φυσικά. Στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη διακόσμησης για το σπίτι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τέτοιων διακοσμητικών κάδρων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Αντικαταστήστε την όποια διακόσμηση του τραπεζιού στο καθιστικό σας με ένα ψάθινο καλάθι και αφήστε τη λιτότητα (στα αντικείμενα αναφερόμαστε πάντα!) να κάνει το θαύμα της. Γι’ αυτή την εποχή, που ο ήλιος παίρνει τα μυαλά μας και σε παραλίες μας ταξιδεύει, μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα καλάθι από βιβλία και κεριά μέχρι και κοχύλια διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μια σύνθεση μέσα σε ένα δίσκο, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή, βάζα με μικρής ανάπτυξης λουλούδια, απαραιτήτως σε λευκή απόχρωση, μικρά βότσαλα που θα έχετε μαζέψει από την παραλία και μερικά κεριά για μια πιο ρομαντική εκδοχή της συνθέσεως. Τα ψυχρά χρώματα στα αντικείμενα, όπως το ανοιχτό γαλάζιο και γκρι αντίστοιχα, σε αυτή την περίπτωση ευνοούνται.

Για το υπέροχο υπνοδωμάτιό σας, επιλέξτε ένα σετ λευκών ειδών που θα σας φτιάχνει πρώτα απ’ όλα τη διάθεση και εν συνεχεία θα σας ταξιδεύει σε ακρογιαλιές με τα χρώματα και τα μοτίβο του. Η εικόνα είναι το πρώτο ερέθισμα που λαμβάνουμε γι’ αυτό πρέπει να την φροντίζουμε διαρκώς. Σίγουρα δεν θα είναι το στρώμα μέσα στη θάλασσα που, με τους κυματισμούς του νερού θα σας νανουρίζει, μα η αίσθηση και μόνο αρκεί για να φέρει την αλλαγή.

Ακόμη και στο μπάνιο μπορείτε να επέμβετε δραστικά για την καλοκαιρινή ανανέωση της διακόσμησής του. Μέσα σε ένα μεγάλο διακοσμητικό φανάρι κεριών, μπορείτε να βάλετε λίγη άμμο με κοχύλια και βότσαλα και να την τοποθετήσετε σε μια πραγματική ή πλασματική γωνία μέσα στο μπάνιο. Εναλλακτικά, αν οι τοίχοι σας το επιτρέπουν κρεμάστε μια ξύλινη κρεμάστρα τοίχου και επάνω της τοποθετήστε μια γυάλα με κοχύλια και ένα κοράλλι ενώ συμπληρωματικά στον τοίχο βάλτε ένα γνωμικό της αρεσκείας σας μαζί με αστερίες (θα τα βρείτε όλα σε καταστήματα που διαθέτουν είδη διακόσμηση για το σπίτι).

Τα γνωμικά γενικότερα μπορούν να μπουν παντού και είναι αποδεκτά όταν αυτά επάνω τους αναγράφουν πράγματα που μπορούν να σας εμπνεύσουν και να σας ταξιδέψουν νοητά έστω και για λίγο. Εφαρμογή μπορούν να βρουν οπουδήποτε από την κουζίνα έως το μπάνιο και από το καθιστικό έως και τη βεράντα.

Πηγή: eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons