ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Μεταμορφώστε την πετσέτα σας στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δεντράκι για το τραπέζι! (VIDEO)

Post by: 15/12/2018 0 comments

Μια ιδέα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας στα γιορτινά γεύματα!

Η πιο όμορφη, έξυπνη και οικονομική ιδέα για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ, είναι αυτή: Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικα δεντράκια από πετσέτες με την απλή μέθοδο που θα σας δείξουμε.

Μπορείτε να το κάνετε με υφασμάτινη πετσέτα ή με μια μεγάλη χαρτοπετσέτα πιο καλής ποιότητας. Προτιμήστε πετσέτες σε έντονα χρώματα και ειδικά κόκκινο και πράσινο που θεωρούνται τα χρώματα των Χριστουγέννων. Αν δεν έχετε πετσέτες, μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο δεντράκι με απλές κόκκινες, πράσινες ή χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες.

Διπλώστε αρχικά την πετσέτα σας στα τέσσερα ώστε να δημιουργηθεί ένα τετράγωνο. Πάρτε τη μια γωνία της πετσέτας και διπλώστε την σε διαφορετική κλίμακα ώστε να δημιουργηθεί κάτι σαν σκάλα. Γυρίστε την πετσέτα από τη μεριά που δεν έχει διπλωθεί και διπλώστε τις δύο γωνίες που έχουν δημιουργηθεί. Γυρίστε πάλι την πετσέτα και περάστε την κάθε γωνία μέσα στη σκάλα που έχει δημιουργηθεί. Στολίστε επιπλέον με μια κορδελίτσα και μια καρφίτσα στην κορυφή του δέντρου σας.

Το δεντράκι σας είναι έτοιμο με αυτές τις 4 απλές κινήσεις. Δείτε το βίντεο που σας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα πετύχετε τις πιο ωραίες χριστουγεννιάτικες πετσέτες.

Πηγή: www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons