ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Η απαγορευμένη λέξη για τη νταντά των παιδιών της Kate Middleton! (VIDEO)

Post by: 16/02/2021 0 comments

Η νταντά της Kate Middleton δεν μπορεί να πει την λέξη «παιδιά», κάτι που ακούγεται κάπως ασυνήθιστο αν σκεφτεί κανείς ότι η δουλειά της είναι ακριβώς αυτή, να προσέχει παιδιά και μάλιστα βασιλικής οικογένειας.

Η Maria Borrallo έχει λάβει την εκπαίδευσή της από το κολλέγιο Norland στο Bath της Βρετανίας. Πρόκειται για ένα υψηλού κύρους ίδρυμα το οποίο δημιουργήθηκε το 1892 και από τότε έχει εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 νταντάδες οι οποίες έχουν δουλέψει για βασιλικές οικογένειες, αλλά και για σταρ του Hollywood.


Σύμφωνα λοιπόν με την ειδικό του Norland, Louise Heren, που έγραψε και ένα σχετικό βιβλίο (Nanny in a book), οι νταντάδες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν την λέξη «παιδί».

Μιλώντας στην Mirror, εξήγησε ότι «η λέξη είναι απαγορευμένη και οι νταντάδες καλούνται να χρησιμοποιούν τα ονόματα των παιδιών. Αυτό είναι ένα σημάδι σεβασμού προς το πρόσωπό τους και την ατομικότητά τους.»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Louise, είχε μιλήσει για τους «κανόνες» που υπάρχουν στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, λέγοντας ότι η ώρα του ύπνου είναι στις 7 και ότι, ανά μερικές ημέρες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα φαγητά και γεύσεις.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis (τα 3 παιδιά της Kate Middleton και του Ουίλιαμ), πρέπει να βγουν έξω είτε έχει λιακάδα, είτε έχει βροχή!

«Θα έλεγε κανείς ότι το Norland είναι παραδοσιακό. Υπάρχει πολύ παιχνίδι έξω, πολύς καθαρός αέρας», είχε πει ακόμα η Louise.

Πηγή: eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons