ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Cindy Crawford: Αυτά είναι τα 4 μυστικά της για να διατηρεί νεανική όψη!

Post by: 04/11/2020 0 comments

Η Cindy Crawford έχει δηλώσει στο παρελθόν «Όταν ήμουν μοντέλο, αναγκαζόμουν να κάνω πράγματα (μπόλικη γυμναστική και σωστή διατροφή) για να δείχνω όμορφη φορώντας μαγιό».

Σήμερα όμως στα 54 της; Πως διατηρεί μέχρι και σήμερα τη νεανική της όψη;

1. Κάνει απολέπιση συχνά
Η Crawford δηλώνει, πως η απολέπιση ανανεώνει το δέρμα της. Παίρνει ένα στεγνό σφουγκάρι και τρίβει τα χέρια, τους ώμους της και τα πόδια της. Έπειτα ενυδατώνει την επιδερμίδα της με ένα body oil όπως δηλώνει «Γιατί να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου αν δεν έχω απαλλαχτεί από τα νεκρά κύτταρα πρώτα;»

2. Κάνει συχνές θεραπείες στα μαλλιά της
«Αν ξέρω πώς θα λουστώ μέσα στη μέρα, αφήνω μια μάσκα μαλλιών και ενώ γυμνάζομαι» δηλώνει η Cindy, Η ζέστη που παράγει το σώμα κάνει τη μάσκα να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική!»

3. Κεράστε κάτι! Ένα φοντάν;
Κάθε βράδυ, μετά το βραδινό μου γεύμα τρώω ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Αν δεν φάω αυτό, θα πρέπει να φάω ένα σωρό άλλα πράγματα για να ικανοποιηθώ, προσπαθώ να είμαι πάντα 80% σωστή.

4. Προστατεύει την επιδερμίδα της από τον ήλιο
Απλώνει πάντα μια κρέμα με δείκτη προστασίας πριν το foundation και σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία επιλέγει να φωτίζει, τοποθετεί λίγο σέρουμ. Έτσι δημιουργεί μια φυσική φωτοσκίαση, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα της ενυδατώνεται και προστατεύεται.

Πηγή: eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons