ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Άσχημη μυρωδιά στο ψυγείο: Διώξτε τη μια για πάντα!

Post by: 17/07/2021 0 comments

Πολλές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε άσχημες μυρωδιές που προέρχονται από το ψυγείο μας…

Είμαστε σίγουροι πως δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά υπάρχει ένα υλικό που όλοι έχετε στην κουζίνα σας και κάνει θαύματα.

Μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τη χειρότερη μυρωδιά από κάθε σημείο του σπιτιού σας.

Μιλάμε για τους κόκκους καφέ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να εξαφανίσετε στο λεπτό την άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από το ψυγείο σας (όλοι ξεχνάμε κάτι που καταλήγει να χαλάσει που και που) είναι να βάλετε σε ένα μπολ χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Με μερικούς χρησιμοποιημένους κόκκους καφές, το θαύμα θα γίνει.

Δεν χρειάζεται να βγάλετε ποτέ ξανά το μπολ ή την κούπα με τους κόκκους καφέ από το ψυγείο σας. Φροντίζετε μόνο να τους ανανεώνετε μια φορά το μήνα (και πιο συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μηνός για να μην το ξεχνάτε). Έτσι θα έχετε πάντα το πιο μυρωδάτο ψυγείο.

Με λίγο καφέ οι άσχημες μυρωδιές θα φύγουν μακριά. Φυσικά, μην ξεχνάτε να καθαρίζετε και το ψυγείο σας μια φορά την εβδομάδα από τρόφιμα που δεν πρόκειται να φάτε ή που έχουν χαλάσει.

Μπορείτε, φυσικά, να βάλετε χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού θεωρείτε πως χρειάζεται.

Έξτρα tip  Για να φύγουν οι δυσάρεστες οσμές από τις επιφάνειες του ψυγείου σας αναμείξτε 1/2 φλ. μαγειρική σόδα με ζεστό νερό. Καθαρίστε με το μείγμα το ψυγείο σας και αν θέλετε να λάμψει τέλεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ένα μείγμα που θα αποτελείται από 1/2 φλ. λευκό ξίδι και 1/2 φλ. νερό.

Πηγή: eirinika.gr

 

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons