ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζώδια και λάθη: Πως αντιμετωπίζουν την πιθανότητα ενός σφάλματος;

Post by: 05/01/2017 0 comments

Τα λάθη είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη ύπαρξη, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι στα λάθη μας οφείλουμε πολλές από τις σημερινές ανέσεις μας.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν στην ιδέα ότι θα υποπέσουν σε σφάλμα, κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν επιλήψιμο ή μειωτικό. Γεγονός είναι πως από τα λάθη μας μπορούμε να μάθουμε και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Πως αντιμετωπίζουν όμως οι εκπρόσωποι του ζωδιακού την πιθανότητα ενός σφάλματος;

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, το σημαντικό για σένα είναι η ελευθερία στις κινήσεις και στον τρόπο έκφρασής σου. Δεν αντέχεις να βάζεις το αυθορμητισμό σου σε καλούπια και στεγανά. Και αν παρ’ ελπίδα την κάνεις την στραβή, ε τότε σίγουρα κάποιος άλλος θα φέρει την ευθύνη, αυτό είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο! Κάποιος σε σαμποτάρισε, οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, σε χτύπησε η ατυχία, ο φθόνος και το κακό το μάτι. Γιατί εσύ είσαι απλά υπέροχος και αλάθητος…!!!! μμμ!!!αγαπημένο μου Κριαράκι!!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι Ταύρος; Θέλεις τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Όλα κατάλληλα προετοιμασμένα, ζυγισμένα και αρμονικά σχεδιασμένα. Μέχρι να σιγουρευτείς ότι όλα έχουν σχεδιαστεί άψογα έχουν περάσει αιώνες, αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά. Και αν παρ ελπίδα κάτι τέτοιο συμβεί, κατηγορείς το εαυτό σου ότι δεν προέβλεψες όλες τις πιθανές παραμέτρους και την επόμενη φορά χρειάζεσαι ακόμη περισσότερο χρόνο προετοιμασίας, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκλίσεις το ενδεχόμενο του τυχαίου χμ!!! λάθους…

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Για έναν Δίδυμο το σφάλμα είναι κάτι πολύ σχετικό. Αυτό που σήμερα το χαρακτηρίζεις σφάλμα, αύριο μπορεί να το θεωρείς εμπνευσμένη πράξη ή θεία πρόνοια και το αντίθετο. Οι απόψεις σου μεταβάλλονται ανάλογα με τις διαθέσεις αλλά και τα αποτελέσματα που βλέπεις ότι φέρνουν οι εκάστοτε πράξεις σου. Δεν μπορείς να αντέξεις όμως στην ιδέα να υποπέσεις στο ίδιο σφάλμα για δεύτερη φορά. Αποτελεί πηγή απόλυτου εκνευρισμού ακόμη και το ίδιο σου το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη διαίσθησή σου σε γλιτώνει από πολλές κακοτοπιές και μπελάδες, υπάρχουν όμως στιγμές που λόγω συναισθηματικής φόρτισης η διαίσθηση ή οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες μπορούν να σε οδηγήσουν σε απατηλά μονοπάτια. Το να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις και αυτές τις λίγες μελανές στιγμές!!!αχ!!!!Καρκινάκια μου!

ΛΕΩΝ

Λάθος εγώ; Όχι δα! Ένα Λιοντάρι σπάνια παραδέχεται στον εαυτό του ότι έσφαλε σε μια απόφαση του και ακόμη πιο σπάνια να το παραδεχτεί σε τρίτους. Αν και έξυπνος, συχνά παραπλανιέσαι από την ανάγκη σου να σε θαυμάζουν και πιστεύοντας ακράδαντα ότι είσαι αλάνθαστος, να πέφτεις ξανά και ξανά στα ίδια λάθη. Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρεις απόφαση και να πάψεις να αγνοείς τα μαθήματα που σου δίνει η ίδια η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το απρόβλεπτο δεν έχει θέση στην κοσμοθεωρία σου! Άλλωστε ανάλωσες τόσο πολύ χρόνο και φαιά ουσία οργανώνοντας την κάθε σου κίνηση με την παραμικρή λεπτομέρεια, που ένα σφάλμα είναι το λιγότερο σκανδαλώδες! Είναι ένα πλήγμα στο κύρος και την αξιοπρέπειά σου και κάτι τέτοιο δεν θα επιτρέψεις να συμβεί ξανά. Ξεχνάς όμως ότι η ζωή δεν σκηνοθετείται, αλλά… απλά συμβαίνει… χμ!!!!

ΖΥΓΟΣ

Το οποιοδήποτε λάθος είναι οδυνηρό για σένα, γιατί καταστρέφει την αρμονία που με τόσο κόπο έχτισες στον κόσμο σου. Μπορεί να κάνεις ατέλειωτους υπολογισμούς, σκέψεις επί σκέψεων και πάλι να μην μπορείς να αποφασίσεις, αν θα πρέπει να πας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Κάποια στιγμή όμως υπό την πίεση των καταστάσεων θα πρέπει να ενεργήσεις. Και υπό το κράτος του πανικού το λάθος θα το κάνεις. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τελεία παύλα.

Διάβασε τη συνέχεια στο www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons