ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Ζώδια και απιστία: όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Post by: 17/02/2017 0 comments

Οκ, η απιστία δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι είμαστε ικανοί να απιστήσουμε.

Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε αστρολογικά με το θέμα και θα κάνουμε focus στα αγόρια. Ποιοι άντρες απατούν πιο συχνά και ποιες είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν κάθε άνδρα στην απιστία; Plus: στο τέλος του άρθρου θα βρεις και τους αστρολογικούς δείκτες σε έναν αστρολογικό χάρτη, που φανερώνουν ότι ένας άντρας έχει την τάση για απιστία.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ο Κριός μπορεί να λατρεύει τη δράση και την περιπέτεια στα ερωτικά του, όμως είναι αρκετά ευθύς και ειλικρινής. Για το λόγο αυτό δεν παρασύρεται στην απιστία. Αν είναι σε σχέση και προκύψει κάποιος πειρασμός, στον οποίο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, τότε ευθέως θα σου το πει και θα βάλει τέλος στο δεσμό σας, για να μπορεί μετά ελεύθερα να κάνει ό,τι θέλει.

Πότε θα απιστήσει: Το “μικρόβιο” της απιστίας θα εισχωρήσει στον ατίθασο Κριό όταν νιώσει πιεσμένος από τη σχέση του και όταν νιώσει ότι η δέσμευση έχει γίνει ένας ασφυκτικός κλοιός που τον καταπιέζει. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, αισθάνεται ότι έχει “δεδομένο” το ταίρι του και ότι δεν παίρνει την επιβεβαίωση που θα ήθελε. Η επιβεβαίωση για τον Κριό, είναι να κυνηγά το δύσκολο θήραμα… Ένας Κριός λοιπόν, μπορεί εντελώς βιαστικά και παρορμητικά να γοητευτεί και να ενδώσει σε έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος θα διαρκέσει πολύ λίγο και είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει κιόλας.

Tip: Ο άνδρας Κριός, ο οποίος μπορεί να είναι πιο επιρρεπής στην απιστία, είναι αυτός που έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων ή των Διδύμων. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν άνδρα ορμητικό, που δεν μπορεί εύκολα να νικήσει τα πάθη του.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία πιστός και σταθερός. Δύσκολα θα πέσει στην παγίδα της “απιστίας”, γιατί πολύ απλά είναι λάτρης της σταθερότητας. Όταν είναι σε μία σχέση, δεν έχει μάτια για κάτι άλλο και δεν αφήνει τα περιθώρια να τον προσεγγίσει κάποιο άλλο άτομο. Ακόμα και αν αυτό συμβεί, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία.

Πότε θα απιστήσει: Η μοναδική περίπτωση που θα οδηγηθεί ένας Ταύρος στην απιστία, είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Σε αυτήν την περίπτωση, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη σύντροφό του, ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι λείπει… Αν διαπιστώσει λοιπόν ότι, παρόλο που δίνει ευκαιρίες στο ταίρι του η κατάσταση παραμένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει στον πειρασμό ενός νέου έρωτα. Στην περίπτωση που λοξοδρομήσει και ενδώσει στον πειρασμό της απιστίας, εκεί θα έχει και το σθένος να πει το τελευταίο αντίο στη σχέση του!

Tip: Αν έχει όμως την Αφροδίτη ή τον Άρη του στους Διδύμους, μπορεί να περάσει μία μεγάλη περίοδο στη ζωή του (κυρίως στα νεότερα χρόνια του), που θα θέλει να αποκτήσει πολλές εμπειρίες στα αισθηματικά του. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, ο άνδρας Ταύρος, μπορεί να θεωρηθεί άστατος, αλλά και πιο επιρρεπής στην απιστία. Όταν όμως καταφέρει να “χορτάσει”, τότε δεσμεύεται ουσιαστικά και σοβαρά, χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα λοξοδρομήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά: Η ερωτική ζωή του Δίδυμου είναι απλά σαν ένα παιχνίδι και ο ίδιος θέλει να αποκτά εμπειρίες, να χαίρεται την κάθε στιγμή ελεύθερα, δίχως όρια. Αυτή είναι και η βασική αιτία, που πολλές φορές εμπλέκεται σε διλήμματα, αλλά και σε απιστίες. Είναι στη φύση του να διχάζεται, αλλά και να έχει έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο σκέψης.

Πότε θα απιστήσει: Για τον Δίδυμο η απιστία είναι πολύ φυσιολογική, δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό, ίσα-ίσα πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος -έστω και αν διατηρεί έναν δεσμό- είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν ο Δίδυμος λοιπόν ενδώσει σε μία απιστία, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός του έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν τον καλύπτει πια. Ο Δίδυμος δεν μπαίνει σε κλουβί και τα διλήμματα είναι στη φύση του. Για να μην τον κακοχαρακτηρίσουμε όμως, η απιστία του Διδύμου είναι τις περισσότερες φορές με το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι ενώ διατηρεί έναν δεσμό, μπορεί να του βγει η επιθυμία να φλερτάρει και να παίξει με ένα νέο άτομο, μέσα από την επικοινωνία που θα υπάρξει. Για να το αποφύγεις αυτό, αρκεί να τον κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές για να μην βαριέται.

Tip: Δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι ένα μεγάλο παράπτωμα, ιδιαίτερα αν έχει και την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Διδύμων. Ο άνδρας Δίδυμος λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που απατούν συχνά… αλλά κάπως μαζεύεται η κατάσταση, αν έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ταύρου ή του Καρκίνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ο άνδρας Καρκίνος δεν είναι υπέρ της απιστίας, ίσα-ίσα που την κατακρίνει και θεωρεί ότι δεν του ταιριάζει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και θα το κάνει μόνο αν για το άτομο που διεισδύει στη σχέση του, έχει όντως συναισθήματα.

Πότε θα απιστήσει: Ο Καρκίνος μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα άπιστα ζώδια, όμως χαρακτηρίζεται από συναισθηματική κυκλοθυμία και αυτός είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο μπορεί να παρασυρθεί σε μία απιστία! Αν βρίσκεται σε μία σχέση που πλέον τα συναισθήματα έχουν φθαρεί και δεν εισπράττει τη ζεστασιά, την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη, ο Καρκίνος θα γίνει συναισθηματικά ευάλωτος. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, όταν η καρδιά του είναι πληγωμένη, μπορεί πολύ εύκολα να γοητευτεί από ένα νέο πρόσωπο και να θέλει να παρηγορηθεί σε μία νέα αγκαλιά. Ένας Καρκίνος δεν μπορεί να διατηρεί όμως παράλληλη σχέση, νιώθει τύψεις για αυτό, έτσι πολύ σύντομα θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι που κρύβεται μέσα του.

Tip: Αν τον παραμελήσεις συναισθηματικά, να ξέρεις ότι ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να γίνει αρκετά επιρρεπής και ευάλωτος, γεγονός που θα τον ωθήσει σε μία απιστία, που λίγο αργότερα θα τη μετανιώσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ένας άνδρας Λέοντας διψά για ερωτική επιβεβαίωση και θέλει πάντα να είναι ο “βασιλιάς”, όπου όλες οι πριγκίπισσες τον πολιορκούν. Το φλερτ δεν το κόβει ποτέ, όσων χρονών και να φτάσει και, αν δεν έχει πολλές εμπειρίες στην αισθηματική του ζωή, τότε εύκολα μπορεί να δελεαστεί και να πει το “ναι” σε μία παράλληλη σχέση, απλά και μόνο για να τονωθεί το “εγώ” του!

Πότε θα απιστήσει: Ο Λέοντας θέλει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνει το “εγώ” του, θέλει να αρέσει και όλα τα μάτια να είναι στραμμένα πάνω του. Δεν είναι άπιστο ζώδιο, δεν το συνηθίζει να κερατώνει, όμως μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή του να ενδώσει στον πειρασμό του παράνομου έρωτα αν δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο για τη σχέση του ή η σύντροφός του έχει γίνει αρκετά ψυχρή και απόμακρή. Αν η σπίθα του ενθουσιασμού, του θαυμασμού και του σεβασμού, σβήσει… τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Λέων θα κολακευτεί από το φλερτ ενός νέου έρωτα και εύκολα μπορεί να ενδώσει! Για να απατήσει ένας Λέοντας λοιπόν, είναι φανερό ότι κάτι δεν τον καλύπτει στον ερωτικό του δεσμό και έχει ανάγκη να ξανανιώσει την τρέλα, το πάθος, τον ενθουσιασμό του καινούριου!

Tip: Ο άνδρας Λέοντας πάντως, είναι κατά γενική ομολογία σταθερός στα συναισθήματά του και θα κάνει τις ατασθαλίες του μονάχα αν έχει πέσει σε ερωτική ρουτίνα με τη σχέση του ή δεν καλύπτεται συναισθηματικά όσο θα έπρεπε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δεν είναι fan της απιστίας ο άνδρας Παρθένος, ίσα-ίσα που όταν έχει έναν σταθερό και μόνιμο δεσμό δεν αφήνει ούτε στον εαυτό του, ούτε στη σύντροφό του τα περιθώρια να γίνουν ατασθαλίες στη σχέση.

Πότε θα απιστήσει: Δεν είναι εύκολο για έναν Παρθένο να απατήσει τη σύντροφό του. Είναι πολύ ενάντια στην απιστία και φυσικά, δεν μπορεί να ενδώσει εύκολα σε έναν παράνομο έρωτα, έστω και αν έχει γοητευτεί. Αν ο Παρθένος διατηρεί μία σχέση που δεν τον καλύπτει πνευματικά, δεν έχει επικοινωνιακή ταύτιση με το ταίρι του και υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, τότε μέσα του υπάρχει η σκέψη ότι αυτή η σχέση πρέπει να λάβει τέλος. Στην περίπτωση λοιπόν που έχει πάρει την απόφαση ότι η σχέση που διατηρεί πρέπει να λήξει, απλά δεν το έχει κάνει ακόμα πράξη… τότε είναι που μπορεί να πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα. Σύντομα όμως θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να πάρει μία τελική απόφαση.

Tip: Η μοναδική περίπτωση λοιπόν η οποία μπορεί να φέρει έναν άνδρα Παρθένο αντιμέτωπο με την απιστία, είναι αν βρίσκεται σε έναν δεσμό, αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά (και αυτό είναι κάτι που του συμβαίνει συχνά) ή αν δεν θεωρεί τη σχέση του αρκετά σοβαρή.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι γεγονός ότι ο άνδρας Ζυγός είναι αρκετά ατακτούλης και παιχνιδιάρης. Θέλει να αρέσει στις γυναίκες και έχει και αρκετές κατακτήσεις. Είναι λάτρης του ερωτικού παιχνιδιού και δεν καταφέρνει να αντιστέκεται στους πειρασμούς, πόσω μάλλον όταν έχει μία σχέση που είναι λίγο προβληματική ή δεν τον καλύπτει συναισθηματικά.

Πότε θα απιστήσει: Την απιστία την έχει στο τσεπάκι του ένας Ζυγός, αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια περίοδο της ζωής του θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, είτε θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Γενικά, ένας Ζυγός έχει πρόβλημα με τη μοναξιά, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει δίχως ερωτικό σύντροφο. Για το λόγο αυτό, όταν είναι σε μία φθαρμένη σχέση, αρχίζει το μάτι του να παίζει, προκειμένου να βρει το νέο του ταίρι που θα αντικαταστήσει την παλιά του σχέση. Ωστόσο, απλά ενημερώνουμε ότι ένας Ζυγός, επειδή είναι ερωτιάρης, επηρεάζεται εύκολα και λατρεύει το φλερτ, μπορεί να μπλεχτεί εύκολα σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σταθερή του σχέση είναι για αυτόν πολύ σημαντική. Με λίγα λόγια πρέπει να τον έχεις από κοντά.

Tip: Ο άνδρας Ζυγός μπορεί να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και να στραφεί στην απιστία, επειδή έχει βάλει “στόχο” να λήξει την παλιά του σχέση, για να ξεκινήσει μία καινούρια. Μέχρι λοιπόν να βεβαιωθεί ότι ο νέος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε έναν όμορφο δεσμό, είναι βέβαιο ότι θα το παίζει σε διπλό ταμπλό. Εξάλλου μόνος του, χωρίς σχέση, αυτός ο άνδρας δεν μπορεί να μείνει.

Διάβασε τη συνέχεια στο www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons