ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Το δώρο-έκπληξη από τον κήπο του Λευκού Οίκου: το έστειλε η Τζιλ Μπάιντεν στη Μισέλ Ομπάμα!

Post by: 06/02/2021 0 comments

Στον Λευκό Οίκο έχουν μετακομίσει τις τελευταίες μέρες μετά την ορκωμοσία, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του, Πρώτη Κυρία Τζιλ.

Ο Λευκός Οίκος έχει γεμίσει η ζωή, ενώ ο νέος Πρόεδρος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα σοβαρά θέματα με τα οπία είναι αντιμέτωπη η χώρα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην ορκωμοσία ήταν και το ζεύγος Ομπάμα. Αυτό όμως που κάποιοι δεν ξέρουν είναι ότι ο Μπαράκ και η Μισέλ έχουν πολύ καλές σχέσεις μαζί με την οικογένεια Μπάιντεν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YTBR 🇧🇷💸 (@youngtripbr)

Είναι χρόνια φίλοι και σέβονται ο ένας τον άλλον. Έτσι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φρόντισε να στείλει ένα δώρο με ιδιαίτερη σημασία προς μια πρώην Πρώτη Κυρία, τη Μισέλ Ομπάμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Όπως έδειξε στη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Μπαράκ  στο λογαριασμό της στο Instagram, το δώρο ήταν ένα καλάθι γεμάτο με λαχανικά από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

«Ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο δώρο που έλαβα από την καταπληκτική μας FLOTUS», έγραψε η Michelle Obama. «Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου ήταν μια υπέροχη -και νοστιμότατη- έκπληξη. Σ’ αγαπώ, Jill.»

Πηγή: eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons