ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Post by: 09/01/2018 0 comments

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από πλανητικές συνόδους. Στις 7 έχουμε σύνοδο Άρη-Δία στον Σκορπιό με έμφαση στα οικονομικά, πρακτικά και τις συρράξεις.

Στις 9 έχουμε σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης, Ήλιου – Πλούτωνα και Ερμή – Πλούτωνα. Όλα θα λειτουργήσουν νομοτελειακά και κάθε αντίδραση ή αντίθεση στο σύστημα θα εξουδετερωθεί, σύμφωνα με το oroskopos.gr!

Kριός

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο, οδηγεί τις αντίπαλες δυνάμεις  σε αδυναμία και μπορείτε να προασπιστείτε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα. Αισθηματικά φανείτε δημιουργικοί στην εκδήλωση των προθέσεων και συναισθημάτων σας. Βρείτε χρόνο για κάποιον δικό σας άνθρωπο που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και συμβουλή σας. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις και τηρήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει!

ΤΙΡ: Ξεχωρίζετε για την ευστροφία σας. Χρησιμοποιήστε την και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

Ταύρος

Στα πρακτικά θέματα η θέση της Σελήνης σε τελευταίο τέταρτο επιβάλει υπομονή καθώς φέρνει κάποιες καθυστερήσεις. Στα προσωπικά και κοινωνικά σας μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να διασκεδάσετε. Φροντίστε να απέχετε από διαμάχες, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον. Σε αυτόν τον τομέα κάποιος θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε καλύτερα τον χρόνο. Η υπομονή σας δίνει περιθώρια έρευνας και ελιγμών!

Δίδυμοι

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο δημιουργεί απρόοπτες καταστάσεις στο περιβάλλον σας, γι αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε λόγια και ενέργειες. Μην επεμβαίνετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και χαλιναγωγήστε λίγο τον παρορμητισμό σας. Πολλά  θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που επιλέγετε να  υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας αλλά και να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.

ΤΙΡ: Υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Φροντίστε να είστε συνεπείς!

Καρκίνος

Έχετε κάνει πολλή δουλειά αλλά δεν είναι η κατάλληληεποχή για να την παρουσιάσετε ή να διεκδικήσετε το μερίδιο της επιτυχίας σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο και σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες σε δύσκολες όψεις,  φέρνει  εκνευρισμό, αντιπαράθεση και οικονομική στενότητα.  . Μη φοβάστε, τίποτα δεν είναι καταστροφικό! Κοινωνικά η εβδομάδα  παρουσιάζει κινητικότητα και καλό θα είναι να αποδεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις.

ΤΙΡ: φροντίστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε χρήσιμους  τομείς

Λέων

Οι κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες ας παραμείνουν κρυφές για όλη την εβδομάδα καθώς η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο επηρεάζει εσάς και τους γύρω σας! Παρά τις δηλώσεις για το αντίθετο, το περιβάλλον σας  δείχνει να μην κατανοεί τις θέσεις σας και να λειτουργεί επικριτικά για τη στάση σας απέναντί του. Μην περάσετε όμως στο αντίθετο άκρο. Φανείτε διπλωμάτες, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, έστω κι αν κάτι τέτοιο απαιτεί να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα.

ΤΙΡ: Μην εκτίθεστε με τις επαγγελματικές σας επιλογές και σχέσεις!

Παρθένος

Ιδιαίτερα πολυάσχολη εβδομάδα, συνεπώς  πρέπει να φροντίσετε για πολλούς και πολλά. Ιεραρχήστε λοιπόν προτεραιότητες, δώστε σαφείς οδηγίες, επιβλέψτε εξελίξεις και τα πράγματα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί και σας καθησυχάζει. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο  σας υποχρεώνει να βαδίσετε σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής και να αποφύγετε υποσχέσεις που, εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να τηρηθούν.

ΤΙΡ: Γίνετε περισσότερο τολμηροί στις επιλογές σας και προβάλλετε περισσότερο τον εαυτό σας!

Ζυγός

Πρακτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας, δημιουργεί δύσκολες όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον  Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις σας επιφυλάσσουν πολύ τρέξιμο για  όλη την εβδομάδα. Βασιστείτε στην νοημοσύνη και διπλωματία σας, προβάλλετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δείξτε αντοχή στις απαιτήσεις της οικογένειας ή της σχέσης σας.

ΤΙΡ: Δημόσιο, τράπεζες και γραφειοκρατία αλλάζουν το πρόγραμμά σας γι αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για ό, τι σας ζητήσουν!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons