ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς θα σώσεις τη σχέση σου: Το Ζώδιο του συντρόφου σου έχει την λύση!

Post by: 03/08/2018 0 comments

Μερικά πράγματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται φυσιολογικά για το ένα ζώδιο, αλλά εντελώς απαράδεκτα για το άλλο.

Μερικές φορές, οι διαφορές μεταξύ των Ζωδίων και των αδυναμιών του κάθε Ζωδίου, μπορούν να αποβούν …θανατηφόρες σε μια σχέση.

Μερικά πράγματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται φυσιολογικά για το ένα ζώδιο, αλλά εντελώς απαράδεκτα για το άλλο.

Η αστρολογία είναι εδώ για να σε εμποδίσει να κάνεις ένα λάθος ίσως και παράλληλα να σε βοηθήσει να σώσεις τη σχέση σου!

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός έχει την ζωτική ανάγκη να είναι η κορυφαία προτεραιότητά σου! Αν χάσεις το πάθος σου για αυτόν και πιστέψει ότι δεν είσαι πλέον φυσικά γοητευμένος μαζί του, αυτό θα οδηγήσει σε μια αναπόφευκτη διάλυση, οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να επιστρέψει η φλόγα στη σχέση σας! Λόγω της έντονης αυτής ανάγκης, ένας Κριός για σένα, πρέπει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος σε όλα και βεβαίως δεν πρέπει να τον συγκρίνεις με κανένα από τους πρώην συντρόφους σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος, εκτιμά πραγματικά την ειλικρίνεια και τη συμπόνια, κάτι που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν κατά περιόδους οι απόψεις του μπορεί να είναι συντηρητικές, μερικές φορές δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές ή ενθουσιασμούς! Εκτιμά τη ζωή και νοιώθει την χαρά να κατανοεί τις ανάγκες των συντρόφων του, καλύτερα από πολλά άλλα ζώδια. Προκειμένου να σου δείξει την κατανόησή του, μην είσαι μυστικοπαθής, γιατί αναζητά απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος λέει πάντα ό,τι έχει στο μυαλό του και περιμένει το ίδιο κι από σένα. Εάν υπάρχει μια παρεξήγηση μεταξύ σας, εστίασε στην προσπάθειά σου για να εξηγήσεις τη θέση σου. Δώστε χώρο στον Δίδυμο για να αναπνεύσει, να μην είσαι κτητικός και να είσαι πρόθυμος να δεχτείς την αλλαγή, να προσαρμοστείς και να συμβιβαστείς με την περίεργη και ασταθή φύση του. Η μεγαλύτερη απειλή για μια σχέση με έναν Δίδυμο έγκειται στον περιορισμό της ελευθερίας του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει άλλο Ζώδιο τόσο ευαίσθητο στην επιθετικότητα και τον πόνο, όσο ένας Καρκίνος. Αυτά τα άτομα είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα και βάζουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στην καρδιά τους!. Μπορούν να συγχωρήσουν εύκολα κάποια… ξεχασμένα γενέθλια, αλλά θα έχουν πρόβλημα να ασχοληθούν με φωνές, βία ή οποιαδήποτε κακοποίηση. Αυτές οι ψυχές χρειάζονται τρυφερότητα και αγάπη, αλλά πάνω από όλα πρέπει να αισθάνονται σταθερότητα και να βρίσκουν τον σύντροφο τους αξιόπιστο και λογικό.

ΛΕΩΝ
Κάθε Λέοντας χρειάζεται ένα… συνεργάτη, για να νοιώθει καλά με την εικόνα που θέλει να παρουσιάζει στον κόσμο. Δεν του αρέσει να ντρέπεται μπροστά στο κοινό του και θέλει να είναι με κάποιον που αποπνέει υποστήριξη, σεβασμό και ισχυρή θέληση! Το πιο αδύναμο σημείο του είναι η σεξουαλική του ζωή και ο σύντροφός του δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει το σεξ ως μέσο ανταμοιβής ή τιμωρίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δυσκολεύεται να δεχτεί την ακαταστασία του συντρόφου του, αφού του αρέσει να βλέπει τα πράγματα τακτοποιημένα. Ακόμα και αν δεν είναι ενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου του, θα αρκεστεί στη χαρά που νοιώθει μέσα στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι αγαπιέται ακριβώς όπως είναι. Αφοσιωμένοι και ντροπαλοί οι Παρθένοι, δεν καταλαβαίνουν τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης, πόσο μάλλον μια παράλογη ή ανεύθυνη συμπεριφορά. Επιδιώκουν την τελειότητα και ίσως είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν τελείως.

ΖΥΓΟΣ
Κανείς δεν καταλαβαίνει τις λεπτότητες των ανθρώπινων σχέσεων καλύτερα από έναν Ζυγό. Δεδομένου ότι η αρμονία, η ισορροπία και η δικαιοσύνη είναι μερικά από τα πράγματα που εκτιμούν ιδιαίτερα, οι Ζυγοί έχουν μια αποστροφή στην τραχύτητα. Απόφυγε τα χοντρά αστεία μπροστά του και μην γίνεσαι ενοχλητικός. Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο αυτού του Ζωδίου είναι να διατηρήσεις τον άνευ όρων αμοιβαίο σεβασμό. Όταν έχει φύγει αυτό, δεν θα μείνει τίποτα για να σώσει την σχέση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons