ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς θα κάνετε έναν άνδρα να «λιώνει» για εσάς!

Post by: 15/01/2022 0 comments

Να το μεγάλο «μυστικό» που θα σας κάνει ακαταμάχητες!

Ζήσε χωρίς όρια και δικαιολογίες: Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Δεν χρειάζεται να έχεις  την φοβερή δουλειά ή την καλύτερη καριέρα, να ζεις μια υπέροχη ζωή ή να είσαι πανέμορφη, αρκεί να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή. Πάντα θα υπάρχουν οι άσχημες μέρες ή οι κακές στιγμές, μην αφήνεις να σε παίρνουν από κάτω.   Ζήσε την κάθε στιγμή λοιπόν. Οι άντρες γοητεύονται από τις γυναίκες που αγαπούν τη ζωή και το δείχνουν κάθε στιγμή. Μια γυναίκα ενθουσιασμένη είναι άκρως γοητευτικό θέαμα για κάθε άνδρα γιατί η πρώτη σκέψη που θα περάσει από το μυαλό του είναι…  με αυτή την γυναίκα μπορώ να περάσω πολύ  καλά!!!

Μην αλλάξεις για κανέναν αυτό που είσαι: Σε αντίθεση με αυτό που πολλές γυναίκες πιστεύουν, οι άντρες  λατρεύουν τις γυναίκες που είναι πραγματικά ο εαυτός τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να δείχνεις μόνο την αρνητική σου πλευρά ή να δείχνεις ότι όλα είναι καλά ενώ δεν νιώθεις έτσι. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής με ό,τι νιώθεις, χωρίς όμως να γίνεσαι γκρινιάρα ή εκνευριστική. Και μη ξεχνάς, όταν ένας άνδρας νιώσει ότι είσαι αληθινή μαζί του δε θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Καλόπιασε έναν άντρα, χωρίς όμως να γίνεις και το «σκυλάκι» του:  Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι αν είναι υποτακτικές και κολακεύουν τους άντρες τότε εύκολα θα τους κατακτήσουν. Αυτό είναι μεγάλο λάθος! Στην αρχή μπορεί να λειτουργήσει,  αλλά στην πορεία έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.  Όλοι γινόμαστε καχύποπτοι με ανθρώπους που μόνο μας καλοπιάνουν και στο τέλος τους απομακρύνουμε από κοντά μας γιατί δεν τους εμπιστευόμαστε. Όπως επίσης δεν εκτιμάται μια γυναίκα όταν λέει σε όλα «ναι» , όταν δεν έχει προσωπική άποψη ή όταν δεν υψώνει κάποια στιγμή το ανάστημά της. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους μία γυναίκα και όχι ένα υπάκουο «σκυλάκι»!  Αν υποβιβάσεις λοιπόν τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε «εξυψώσει» ο άνδρας. Πρέπει να φέρεσαι στον άνδρα επί ίσοις όροις. Κανένας δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλον. Όποτε εάν του φερθείς ισότιμα έχεις κερδίσει την καρδιά του.

Να δείχνεις και να αισθάνεσαι όσο καλύτερα γίνεται: Φρόντισε το σώμα σου και το ντύσιμό σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, ή να σε βλέπει κάθε φορά με κάποιο νέο ρούχο, αρκεί να δείχνεις ότι αγαπάς και περιποιέσαι τον εαυτό σου! . Χρησιμοποίησε απλά κομμάτια, συνδύασέ τα και ταίριαξέ τα με τέτοιο τρόπο που να σε αντιπροσωπεύουν και να σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Να τρως υγιεινά χωρίς να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε μικρές απολαύσεις και κάνε μερικές ασκήσεις για να βοηθάς το σώμα σου. Εάν δείχνεις, μυρίζεις και αισθάνεσαι υπέροχα είναι ένας αχτύπητος συνδυασμός που κανείς άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Για να κάνεις έναν άνδρα να λιώνει για σένα,  θα πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και με το ποια πραγματικά είσαι, να ζεις έντονα την κάθε στιγμή και πάνω από όλα να είσαι ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Για μια πιο ολοκληρωμένη λίστα για το πώς θα κάνεις τους άνδρες να λιώνουν για σένα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και λίγο τη δική σου φαντασία, να σκεφτείς τι μπορεί να τρελάνει έναν άνδρα, κάθε γυναίκα κατά βάθος ξέρει τι πρέπει να κάνει, κάθε γυναίκα πρέπει να βάζει κομμάτια από τον εαυτό της για να πετύχει το σκοπό της, χρησιμοποίησε λοιπόν τα δικά σου μυστικά.

Πηγή: parea.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons