ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πέντε ζώδια που σνομπάρουν τους πάντες!

Post by: 29/09/2023 0 comments

Αν έτυχε κάποιος, είτε σε μια παρέα είτε στη δουλειά είτε μόλις στον γνώρισαν, να σε σνομπάρει, τότε μάλλον άνηκε σε ένα από τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί! Δεν φταις εσύ, το φυσικό τους είναι! Έτσι κυκλοφορούν και να ξέρεις κάποια το κάνουν και δήθεν… Για δες!

ΛΕΩΝ

Ή είναι Βασιλιάς, ή ένας από όλους! Τσου! Εσύ μπορεί να πέσεις στην κατηγορία του «ένας από όλους», εκείνος πάλι, όχι. Θα κρατήσει τις αποστάσεις του από την… πλέμπα, διότι, έχει και γούστο και επίπεδο! Τςςςςςςςςς!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρει ποιος είναι που βρίσκεται και που πατάει. Ξέρει επίσης ότι διαθέτει φινέτσα, (ακριβά) γούστα και του αρέσει να απολαμβάνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους: θέλεις να τον πλησιάσεις και να μην φας πόρτα; Θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην του φανείς… λίγος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α! Εδώ μιλάμε για διανοητικό σνομπισμό! Κοινώς ο Παρθένος, βρίσκει τους περισσότερους ανθρώπους κατώτερους και των περιστάσεων και της διάνοιάς του κι έτσι καταλήγει να έχει ένα ύφος που δεν σε παίρνει και πολύ να τον πλησιάσεις! Όμως για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι οικονομικά ή ταξικά σνομπ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγάπη μου, δεν είναι σνομπ ο Αιγόκερως! Όχι! Έχει απλά μια φυσική προδιάθεση να θέλει το καλύτερο και να συναναστρέφεται με τους κορυφαίους στο είδος του…. Αυτό είναι όλο! Έχει υψηλά στάνταρτ το συγκεκριμένο ζώδιο και πάνω από το 50% όσων συναντάει, απλά… κόβεται! Αυτό είναι όλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αχ! Τρίβεις τα ματάκια σου που τον βλέπεις στην λίστα;;;; Μα δεν έχεις καταλάβει ότι ο Υδροχόος ΔΕΝ κάνει χωριό με τους περισσότερους, τους οποίους μάλιστα θεωρεί και… ΟΥΦΟ με σκούφο;;; Σιγά μην τους δώσει και θάρρητα να νομίζουν ότι είναι και φιλαράκια! Βρε, ουστ!

Πηγή: astrology.gr  / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons