ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Αλήθεια γιατί το καλοκαίρι θεωρείται η πιο… ερωτική εποχή;

Post by: 03/07/2022 0 comments

Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι σταματάνε για λίγες μέρες να δουλεύουν; Κοιμούνται το πρωί και ξυπνάνε το μεσημέρι, ακούν τους αγαπημένους τους δίσκους, πέφτουν με τα μούτρα στη θάλασσα, τρώνε παγωτό και καρπούζι, τους ξυπνάει το καλλιτεχνικό και ξαναπιάνουν τις νερομπογιές που είχαν φυλάξει στην αποθήκη… Γενικώς, ζουν.

Κυρίως όμως, βγαίνουν πιο συχνά για ποτό. Και εφ’ όσον βγαίνουν πιο συχνά για ποτό, οι πιθανότητες του να γνωρίσουν ερωτικό σύντροφο είναι πολύ μεγαλύτερες. Ακόμα κι αν οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν συχνά εφήμερο χαρακτήρα, η αλήθεια είναι πως όσο πιο πολλές φορές βγεις έξω με ένα σέξι ντύσιμο και μαλλί επιμελώς ατημέλητο, τόσο πιο πολλές ευκαιρίες θα έχεις.

Δεν είναι όμως μονάχα υπόθεση μαθηματικών. Το καλοκαίρι (και ειδικά όταν έρχεται ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ και κορυφώνεται αυτό που τους προηγούμενους δύο μήνες χαραμιζόταν σε οκτάωρα και υποχρεώσεις), οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί. Ο ήλιος της παραλίας κάνει τα σώματα πιο λαμπερά, τα δροσερά κοκτέιλ μας προκαλούν μια γλυκιά και όχι απόλυτα ελεγχόμενη ζάλη, η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ (εντάξει, αυτό έχει αρχίσει να ισχύει από την άνοιξη και κάποιες φορές δεν φεύγει ποτέ…).

Αν λοιπόν μέχρι στιγμής το καλοκαίρι δεν σου έχει πάει όπως το φανταζόσουν και το διπλό σου κρεβάτι σου πέφτει υπερβολικά μεγάλο, μην απογοητεύεσαι: Ο Αύγουστος πλησιάζει και μπορεί να σου φέρει αυτό που δεν έφερε ο χρόνος ολόκληρες. Μην το πιέζεις όμως – παρ’ το χαλαρά και άστο να σε βρει απροετοίμαστη. Καλή τύχη!

Πηγή: joytv.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons