ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γιατί τα παιδιά αγαπούν την θεία τους; Να 6 λόγοι που την βάζουν στην καρδιά τους!

Post by: 14/08/2022 0 comments

Οπότε ας συγχαρούμε όλες εκείνες τις υπέροχες θείες που κάνουν τη ζωή των γονιών πιο εύκολη! Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους τα παιδιά λατρεύουν τη θεία τους;

Φτιάχνει φανταστικά κέικ!

Είναι πάντα αφράτο και πεντανόστιμο το κέικ της θείας! Επιπλέον πάντα εκείνη έχει τις καλύτερες ιδέες για εντυπωσιακές τούρτες και πρωτότυπα γλυκά. Και το καλύτερο; Ποτέ δεν βαριέται και δεν απαγορεύει στα παιδιά να μαγειρέψουν μαζί της.

Αγοράζει τα πιο χαριτωμένα ρούχα.

Όλα τα πρωτότυπα και χαριτωμένα ρούχα που υπάρχουν στις παιδικές ντουλάπες είναι δωράκια της θείας!

Τα παιδιά γίνονται αγγελούδια όταν βγαίνουν μαζί της.

Οι γονείς συνήθως παραπονιούνται «Αυτό το παιδί δεν κάθεται φρόνιμο. Είναι θηρίο!» Πώς όμως τα καταφέρνει πάντα η θεία και «εξημερώνει» ακόμη και τα πιο άτακτα παιδάκια; Δεν ξέρουμε αν τους τάζει κάποιο δωράκι ή αν τους υπόσχεται να βγάλουν 100 selfies, τα παιδιά όμως μετατρέπονται σε αγγελούδια κοντά της.

Είναι η καλύτερη babysitter.

Έχετε ανάγκη για ένα διάλειμμα; Κλείσατε ένα έκτακτο ραντεβού με το γιατρό; Οι περισσότερες θείες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμες να κρατήσουν τα παιδιά ακόμα κι αν τους το πείτε τελευταία στιγμή. Και το καλύτερο απ’ όλα; Τις εμπιστεύεστε απόλυτα!

Έχει αστείρευτη ενέργεια.

Έχει έρθει ποτέ η αδερφή σας να σας πει «Σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη. Δεν μπορώ να παίξω με τα παιδιά;» Ακόμα κι όταν είναι «κομμάτια» είναι πάντα πρόθυμη να παίξει με τα ανίψια της το πιο τρελό παιχνίδι. Επιτραπέζιο, πάζλ, πάλη …τα πάντα!

Και τέλος αγαπάει πραγματικά τα ανίψια της!

Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να αγαπάει τα παιδιά με μια αγάπη άνευ όρων, πέρα από τους γονείς φυσικά. Αλλά πολλές θείες το κάνουν!

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, αλλά κι άλλους αμέτρητους, μαμάδες όλου του κόσμου, ευχαριστήστε τις θείες και αδερφές σας για όλα όσα κάνουν πραγματικά μέσα από την καρδιά τους. Η υποστήριξη, η φροντίδα και η αγάπη που προσφέρουν στα παιδιά είναι πραγματικά πολύτιμη!

Πηγή: baby.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons