ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

9 τρόποι για να μάθετε αν η πνευματική σας ηλικία ξεπερνάει την σωματική σας ηλικία!

Post by: 13/05/2022 0 comments

Κάποιοι άνθρωποι απλά έχουν αυτή την έμφυτη σοφία που είναι φαινομενικά πέρα από την ηλικία τους. Η σωματική ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και ενώ η εμπειρία μας κάνει αυτούς που είμαστε – μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με μια οξυμένη επίγνωση.

Απαιτείτε λιγότερη διαβεβαίωση.

Όσο πιο νέοι είστε, τόσο πιο πολλή έγκριση αναζητάτε από τους συνομήλικούς σας. Ωστόσο, οι ώριμοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να δικαιολογούν τις αποφάσεις τους και τις πράξεις τους. Δεν χρειάζονται επιβεβαίωση και νιώθουν ασφάλεια με τον τρόπο ζωής τους

Έχετε τελείως διαφορετικό γούστο στις ταινίες σε σύγκριση με τους φίλους σας.

Γενικά προτιμάτε τις ταινίες που βασίζονται σε παλιότερες και πολύ πρωτύτερες περιόδους και τις ταινίες που έχουν πολύ βάθος. Δεν σας αρέσουν οι τελευταίες ταινίες με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Σας κάνουν να βαριέστε.

Αφήνετε πίσω σας τα μικρά πράγματα.

Έχετε μάθει κατά τη διάρκεια της ζωής σας να αφήνετε πίσω σας τα πιο απλά θέματα και να εστιάζετε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Τα ασήμαντα θέματα και διαφωνίες, καταναλώνουν τον χρόνο σας και είναι μικρά εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας. Εκτιμάτε ειλικρινά την αξία της στιγμής, την αποθανάτιση ευχάριστων μνημών και το αγκάλιασμα του παρόντος.

Ξέρετε την συγχώρεση.

«Το να εμμένει κάποιος στην κακία είναι σαν να πίνει δηλητήριο αλλά να περιμένει να πεθάνει κάποιος άλλος». – Βούδας. Η διατήρηση της κακίας είναι απόλυτο χάσιμο χρόνου, για αυτό καλύτερα συγχωρήστε.

Το γούστο σας στην μουσική είναι ελαφρώς…..διαφορετικό από αυτό των φίλων σας.

Με εκτίμηση για τους λιγότερο εμπορικούς ήχους και καλής παραγωγής, έχετε μία καλά ανεπτυγμένη αίσθηση γούστου. Φαίνεται να είστε ελαφρώς πιο ώριμοι στις επιλογές σας.

Είστε περισσότερο ευαίσθητοι από αυτούς γύρω σας.

Κατέχετε φυσιολογικά την ικανότητα να νιώθετε πράγματα πιο βαθιά. Αυτό ισχύει για τα συναισθήματα, για τα πράγματα γύρω σας, για γεγονότα και το να ξυπνάτε απλά κάθε μέρα.

Διαίσθηση.

Η ικανότητα να διαβάζετε τα συναισθήματα άλλων δεν είναι εύκολη για τους περισσότερους, αλλά για εσάς είναι. Είστε φυσιολογικά πιο συντονισμένοι με αυτούς γύρω σας, κάτι που σας κάνει να δράτε λογικά σε ευαίσθητες περιπτώσεις και σας κάνει ικανούς να χτίσετε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους.

Βλέπετε την μεγάλη εικόνα.

Είστε ικανοί να χαίρεστε το τώρα, ενώ προετοιμάζεστε για το μέλλον σας. Είστε σοφοί με τα λεφτά σας και τείνετε να θέτετε στόχους για τα επόμενα 5/10/15 χρόνια.

Συναναστρέφεστε βαθιά με τρέχουσες υποθέσεις.

Γενικά, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι τείνουν να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον σε τρέχοντα ζητήματα καθώς είχαν χρόνο να εκτιμήσουν τον κόσμο και πώς αυτός διασυνδέεται. Το διάβασμα των Νέων του κόσμου και η παρακολούθηση βαριών ή διανοητικών προγραμμάτων, δείχνει την προχωρημένη πνευματική σας ηλικία. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να συνυπάρχετε με άλλους που δεν είναι στην ίδια συχνότητα με εσάς. Μπορεί να σας χλευάσουν για τις επιλογές σας.

Πηγή: Awaken / eirinika.gr

Φωτό από: Brooke Cagle / Unsplash

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons