ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις αν σκέφτεσαι να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι!

Post by: 05/02/2021 0 comments

Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά αν δοκιμάσεις να κουρευτείς μόνη χωρίς να έχεις κάνει την έρευνά σου. Ίσως να χρειάζεσαι απελπισμένα μια αλλαγή για να νιώσεις ανανεωμένη, αλλά να θέλεις να την κάνεις μόνη σου. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να δεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το επιχειρήσεις!

Το κλειδί είναι να ξεκινήσεις με μικρές και αργές κινήσεις, δοκιμάζοντας κάτι πριν κόψεις μία ολόκληρη τούφα. Και φυσικά θα προτείναμε να μη δοκιμάσεις κάτι extreme, όπως τις αφέλειες για παράδειγμα. Καλό θα ήταν να αφήσεις τις μεγάλες αλλαγές για τους επαγγελματίες και εσύ να δοκιμάσεις τα απλά τριμαρίσματα που δύσκολα θα επηρεάσουν την εικόνα σου ακόμα και αν κάνεις ένα μικρό λαθάκι.

Πρώτο και βασικότερο… μην πάρεις το ψαλίδι της κουζίνας! Θα ήταν καλό να προμηθευτείς ένα καλό ψαλίδι για μαλλιά ή ακόμα και μια μηχανή ξυρίσματος. Έτσι θα μπορέσεις πιο εύκολα να κάνεις μικρές κινήσεις και να το πας σιγά σιγά.

Όπως πολύ καλά ξέρεις, μπορείς πάντα να κόψεις κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορείς να αναστήσεις ότι έχεις ήδη κόψει. Γι’ αυτό μην κόψεις πολύ. Λίγο λίγο για να έχεις περιθώριο. Αν έχεις κατσαρά ή σγουρά μαλλιά είναι προτιμότερο να τα κόψεις στεγνά. Αν έχεις ίσια, τότε καλύτερα να είναι βρεγμένα. Να υπολογίσεις πως μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σου, θα είναι σίγουρα λίγο πιο κοντά.

Επίσης, έχε στο νου σου πως είναι καλύτερο να κάνεις κάθετες κινήσεις παρά να τα κόψεις οριζόντια όλα σε ένα μήκος. Μπορεί να σκέφτεσαι πως αυτός ίσως να είναι ένας απλός τρόπος να κόψεις τα μαλλιά σου ένα μήκος αλλά αφού τα στεγνώσεις θα δεις πως σίγουρα κάτι θα έχει ξεφύγει. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κρατάς το ψαλίδι κατά μήκος του μαλλιού και να το κόβεις λίγο-λίγο.

Μην ξεχνάς πως μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιας φίλης. Σίγουρα θα μπορέσει να σε βοηθήσει με όσα εσύ δεν βλέπεις ή δεν φτάνεις να κόψεις όπως επιθυμείς!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons