ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 6 λόγοι που το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για dating!

Post by: 22/07/2020 0 comments

Οι καλοκαιρινοί μήνες μας βγάζουν τον καλύτερο εαυτό. Το χειμώνα πολλές φορές χανόμαστε στα σκεπάσματά μας και ξεχνάμε πως υπάρχει και ο έξω κόσμος, όπου δυνητικά, θα μπορούσαμε να γνωρίσουμε τον απόλυτο έρωτα. Με τον ήλιο να λάμπει, όλα γίνονται πιο εύκολα. Ειδικά το dating! Μας φτιάχνει η διάθεση. Είμαστε πιο χαρούμενοι και πιο τολμηροί. Φυσικά υπάρχουν και οι παρακάτω λόγοι που κάνουν το καλοκαίρι την καλύτερη περίοδο για dating!

Ξέρεις πως είσαι η προτεραιότητα του.

Το καλοκαίρι γίνονται τόσα πράγματα. Εάν ο άλλος κανονίζει συνέχεια να σε δει πάει να πει πως το θέλει πολύ. Έχει σίγουρα πολλές επιλογές για το πως θα διαμορφώσει το πρόγραμμά του. Όταν λοιπόν επιλέγει να σε δει, σου δείχνει πως είσαι η προτεραιότητά του.

Νιώθεις πιο σέξι το καλοκαίρι.

Λίγο το μαύρισμα, λίγο τα μαγιό, το καλοκαίρι νιώθουμε καλύτερα με το σώμα μας. Αυτή η αυτοπεποίθηση βγαίνει και προς τα έξω. Και φυσικά αυτό σημαίνει πως θα τραβήξουμε περισσότερο κόσμο όταν δεν κουβαλάμε την ανασφάλεια.

Οι επιλογές για ραντεβού είναι ατελείωτες.

Τι να πρωτοκάνεις; Από ραντεβού για μπάνιο στη θάλασσα, σε θερινό σινεμά, σε beach bar με ένα cocktail στο χέρι. Μπορείτε να είστε κάθε μέρα μαζί και να δοκιμάζετε συνεχώς καινούρια πράγματα.

Δεν κρεμιέσαι από πάνω του.

Το καλοκαίρι όλοι μας θέλουμε να νιώθουμε και την ελευθερία μας. Αυτό αμέσως-αμέσως λύνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σχέσεις μας το χειμώνα: τη μόνιμη ανάγκη να είμαστε μαζί με τον άλλον τις κρύες νύχτες… αλλά και μέρες. Είναι λες και υπάρχει κάτι στον αέρα που μας χαλαρώνει και μας κάνει πιο ανεξάρτητες.

Είσαι πανέτοιμη για περιπέτειες.

Είστε και οι δυο πιο αυθόρμητοι. Δεν θα το σκεφτείτε τόσο πολύ για να βάλετε πέντε ρούχα μέσα σε μία βαλίτσα και να φύγετε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μακριά από τη φασαρία της πόλης.

Μόνο και μόνο ο καιρός, μας κάνει να νιώθουμε πιο χαρούμενοι.

Όταν είναι ακόμα μέρα στις 8 το βράδυ πως είναι δυνατόν να μην νιώθεις χαρούμενη; Όταν μπορείς να σηκωθείς από κρεβάτι, να βάλεις το μαγιό σου και να βουτήξεις στη θάλασσα πως γίνεται να μην έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου;

Το καλοκαίρι είναι η πιο ανάλαφρη εποχή! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το dating!

Φωτό από: zen.yandex.ru

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons