ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί σε πιάνει η καλοκαιρινή μελαγχολία και πώς να την ξεπεράσεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Post by: 31/07/2020 0 comments

Περνάς μία μελαγχολία αυτό το καλοκαίρι; Συμβαίνει και αυτό συχνά πυκνά! Αλλά επειδή είναι κρίμα να αφήνουμε τις ώρες μας και τις μέρες μας να περνάνε χωρίς να τις ευχαριστιόμαστε, έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες συμβουλές για να ξεπεράσεις την καλοκαιρινή μελαγχολία. Ανάλογα με το ζώδιό σου, θα βρεις αυτό που πραγματικά θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Έχεις θέσει πολύ υψηλούς στόχους για το καλοκαίρι και οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες. Πράγμα που σε ρίχνει. Νιώθεις πως το καλοκαίρι περνάει πολύ γρήγορα χωρίς να προλαβαίνεις να καταφέρεις όλα όσα θέλεις. Πρέπει όμως να καταλάβεις πως ακόμα έχεις χρόνο! Το καλοκαίρι μπορεί να κυλάει γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προλάβεις. Βάλε τα πράγματα σε σειρά προτεραιότητας και τα σημαντικά σίγουρα θα γίνουν.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου. Νιώθεις πως δεν υπάρχει αρμονία στη ζωή σου και πως όλα είναι εκτός προγράμματος. Μην το αφήνεις όμως αυτό να σε καταβάλει. Ευχαριστήσου την κάθε στιγμή γιατί το καλοκαίρι θα περάσει πριν καλά καλά το καταλάβεις και με το φθινόπωρο θα έρθει σίγουρα πάλι η οργάνωση που επιθυμείς.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Έχεις ένα μόνιμο άγχος πως το καλοκαίρι είναι η μόνη σου ευκαιρία να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις καινούρια πράγματα. Αλλά αυτό πρέπει να το βγάλεις από το μυαλουδάκι σου. Αυτό που έχει την πραγματική σημασία είναι να έχεις κέφι και όρεξη για νέες εμπειρίες και η εποχή δεν έχει καμία σημασία.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το χάος και η βαβούρα που επικρατεί το καλοκαίρι, σου προκαλεί ένα άγχος. Είσαι άνθρωπος που εκτιμά την ηρεμία, οπότε η φασαρία του καλοκαιριού ενίοτε σε δυσκολεύει. Αλλά μην ξεχνάς πως μπορείς να πάρεις τα πράγματα λίγο πιο αργά εσύ και να πηγαίνεις μέχρι εκεί που πατώνεις. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις!

Λέων (23 Ιουλίου – 24 Αυγούστου)

Εσύ λιονταράκι περνάς καλύτερα όταν είσαι το κέντρο της προσοχής. Σου αρέσει να είσαι με παρέα και να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Οπότε το πιο ελεύθερο πρόγραμμα του καλοκαιριού σε αγχώνει γιατί δεν ξέρεις πως θα χωρέσεις και τι έτσι ώστε να δεις όλους όσους θέλεις και να κάνεις όλα τα πράγματα που επιθυμείς. Αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, έχεις ένα πολύ όμορφο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις! Γέμισε τις μέρες σου όσο περισσότερο μπορείς και όλα θα γίνουν!

Παρθένος  (25 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σου λείπει η αίσθηση να έχεις ένα σκοπό και στόχους. Αυτό σε βγάζει λίγο από τα νερά σου. Για να νιώσεις καλύτερα προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο κάθε μέρα να σκέφτεσαι τι χρειάζεσαι, τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να αξιοποιείς το χρόνο σου και να μη νιώθεις πως απλά φεύγουν οι μέρες χωρίς να κάνεις κάτι επί της ουσίας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτό το καλοκαίρι φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή και αυτό σε ταράζει. Ίσως να ήσουν λιγάκι απροετοίμαστη. Νιώθεις πολύ πίεση και από τους γύρω σου, αλλά κυρίως από τον εαυτό σου. Προσπάθησε όμως να αποβάλλεις το περιττό άγχος και την πίεση από τη ζωή σου. Όσο αγχώνεσαι δεν μπορείς να δεις καθαρά. Πάρε απόσταση και δες τα πράγματα με ηρεμία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Νιώθεις πως όλα είναι στον αέρα. Δεν υπάρχουν σταθερά στοιχεία στη ζωή. Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου όμως. Να είσαι σίγουρη πως θα βρεις λύσεις για τα πάντα αλλά το κάθε πράγμα στον χρόνο του.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Έχεις πολύ αυστηρό πρόγραμμα για καλοκαίρι. Δεν έχεις καταφέρει να νιώσεις πως είναι η ώρα για διακοπές. Αναζητάς την περιπέτεια και τον αυθορμητισμό. Σίγουρα είναι σημαντικό να κάνεις όλα όσο πρέπει αλλά δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεφύγεις λιγάκι. Δοκίμασε νέα πράγματα. Άσε τα πρέπει και πιάσε τα θέλω.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Νιώθεις κάπως καταπιεσμένη αυτό το καλοκαίρι. Έχεις πολλά πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς και αυτό σε έχει καταβάλλει. Να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πόσο δυνατή είσαι! Μπορείς να τα καταφέρεις όλα! Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ενέργεια και να είσαι ξεκούραστη οπότε να κάνεις τα απαραίτητα διαλείμματα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κάτι σου λείπει. Μάλλον μία δυσκολία, μία περιπέτεια. Είναι λες και κυλάνε όλα και απλά σε προσπερνάνε, χωρίς να νιώθεις δυνατά συναισθήματα. Εσύ όμως ζεις για τις δυνατές στιγμές. Οπότε προσπάθησε να βρεις έναν τομέα στη ζωή σου που σε παίρνει να θέσεις κάποιους στόχους. Χρειάζεσαι κίνητρο για να νιώθεις ικανοποιημένη και ευτυχισμένη!

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μήπως νιώθεις πως σε έχει αφήσει η δημιουργικότητά σου, κάτι απαραίτητο για εσένα. Λατρεύεις να εκφράζεσαι μέσα από τα ταλέντα σου και την τα πράγματα στα οποία είσαι καλή. Βρες μία πηγή έμπνευσης και προσπάθησε να αφιερώνεις λίγο χρόνο κάθε μέρα στο να δημιουργείς ό,τι σε γεμίζει και ό,τι σου προσφέρει ικανοποίηση.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons