ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι 6 λόγοι που το καλοκαίρι είναι κομμάτι της ψυχής μας!

Post by: 04/08/2020 0 comments

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο όμορφη και πολύτιμη είναι αυτή η εποχή. Κάνουμε υπομονή όλο το χειμώνα για να φτάσει η ώρα που θα απολαύσουμε τις απλές, καθημερινές, χαρούμενες στιγμές του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι όμως για μένα είναι κάτι παραπάνω από μία όμορφη εποχή, είναι state of mind.

Οι ατελείωτες βόλτες

Είμαστε τυχεροί και ζούμε στην Ελλάδα μας, μία χώρα όπου η ηλιοφάνεια είναι συχνό φαινόμενο. Αλλά το καλοκαίρι περνάμε ατελείωτες ώρες στον ήλιο. Κάνουμε τις βόλτες μας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Παίρνουμε όλη τη βιταμίνη D που χρειαζόμαστε και γεμίζουμε με καθαρό αέρα στη φύση.

Οι γύρω μας

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι γνωρίζουμε κόσμο πιο εύκολα. Όλοι νιώθουν πιο ανάλαφροι και είναι πιο εύκολο να πιάσεις συζήτηση με τον διπλανό σου στο θερινό σινεμά ή στις διπλανές ξαπλώστρες. Έχουμε λιγότερα πρέπει και έτσι όλοι μας νιώθουμε πιο ελεύθεροι. Επίσης, είμαστε όλοι πιο χαλαροί. Γι’ αυτό, αν το παρατηρήσεις, θα δεις πως ο κόσμος θα σου χαμογελάσει για καλημέρα πιο εύκολα απ’ ότι μία κρύα, βροχερή μέρα του χειμώνα.

Η μουσική

Ακόμα και η μουσική είναι πιο ανάλαφρη το καλοκαίρι. Έτσι μας φτιάχνει η ήδη καλή διάθεση ακόμη περισσότερο. Η μουσική που ακούμε το καλοκαίρι είναι λες και μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή, σε ένα άλλο μέρος. Κάπου που το μυαλό μας φαντάζεται μόνο τον ήχο του κύματος που σκάει στα πόδια μας, και το δυνατό ήλιο να ζεσταίνει το σώμα μας.

Οι γλυκές αμαρτίες

Ομολογουμένως το καλοκαίρι υπάρχουν οι μικρές, γλυκές αμαρτίες στις οποίες δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Από το παγωτό, στο δροσιστικό cocktail που απολαμβάνουμε χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα.

Η ευκολία

Όλα κυλούν πιο ομαλά, πιο γλυκά και πιο εύκολα το καλοκαίρι. Δεν έχουμε τόσα «πρέπει» στην καθημερινότητά μας και έτσι δεν φοβόμαστε να αδράξουμε τη μέρα. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτούμε τι θα βάλουμε. Το μαγιό μας είναι το μόνο απαραίτητο! Και κάπως έτσι απλά, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.

Οι ευκαιρίες

Το καλοκαίρι είναι λες και αυξάνονται οι ευκαιρίες που μας δίνονται κάθε μέρα. Έχουμε περισσότερη ελευθερία. Βρίσκουμε τη δύναμη να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να ακούσουμε το ένστικτό μας και να πούμε αυτό που νιώθουμε.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons