ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι 6 λόγοι που το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να είσαι ελεύθερη!

Post by: 12/08/2020 0 comments

Εάν καταφέρεις να μάθεις να εκτιμάς και να απολαμβάνεις το να μην είσαι σε σχέση, θα βρίσκεις τα θετικά του να είσαι ελεύθερη σε κάθε εποχή. Σίγουρα όταν είσαι ερωτευμένη το καλοκαίρι, βρίσκεις χάρη σε κάποια παραπάνω πράγματα, όπως τις διακοπές με το ταίρι σου σε ένα ρομαντικό νησί, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Αν σε δυσκολεύει το γεγονός πως αυτό το καλοκαίρι σε βρίσκει ελεύθερη, τότε διάβασε παρακάτω για να αλλάξεις γνώμη.

Έχεις το ελεύθερο να «παίξεις»

Το καλοκαίρι γίνονται τόσα πράγματα. Είναι σίγουρο πως θα βγεις περισσότερο απ’ ό,τι έβγαινες το χειμώνα και είναι σίγουρο πως θα γνωρίσεις κόσμο πιο εύκολα. Όταν είσαι ελεύθερη, έχεις το ελεύθερο να παίξεις και να φλερτάρεις όσο θέλεις, δίχως τύψεις.

Έχεις περισσότερα χρήματα να ξοδέψεις για τον εαυτό σου

Τώρα που είσαι ελεύθερη, γλιτώνεις κάποια έξοδα που θα πήγαιναν στη σχέση σου και όχι σε εσένα. Αυτή λοιπόν είναι η τέλεια ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς και να ξοδέψεις αυτά τα χρήματα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και που σε γεμίζουν. Αυτό μπορεί να είναι να ψωνίσεις κάποια καλοκαιρινά ρούχα ή να απολαύσεις περιποιήσεις και μασάζ.

Έχεις χρόνο να δοκιμάσεις νέες δραστηριότητες

Όταν είσαι ελεύθερη, έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και δοκίμασε πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά δεν έχει τύχει. Πήγαινε για μαθήματα κεραμικής, για yoga στη θάλασσα, ή ό,τι άλλο ποθεί η ψυχή σου.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν; Οι γάμοι είναι μια τέλεια ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο. Λογικά θα είναι άτομα που έχετε κοινούς φίλους, οπότε κοινά ενδιαφέροντα, και θα είστε και κοντά ηλικιακά. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αν το επιθυμείς.

Θα αφιερώσεις χρόνο στις φίλες σου

Ειδικά αν είστε όλες ελεύθερες, θα μπορέσετε να απολαύσετε πολλές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα. Από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό, οι επιλογές είναι πολλές! Είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε η μία την παρέα της άλλης.

Θα έχεις το ελεύθερο να είσαι πιο αυθόρμητη

Εάν δεν έχεις κάποιον να σε κρατάει στην πόλη με το κοινό σας πρόγραμμα θα μπορέσεις να κάνεις τις εξορμήσεις που ήθελες εδώ και καιρό αλλά δυσκολευόσουν εφόσον έπρεπε να υπολογίσεις και τον άλλον. Seize the day!

Φωτό από: The Phuket News

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons