ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

7 λόγοι που μια σχέση μπορεί να χαλάσει.

Post by: 14/10/2020 0 comments

Πολλές φορές πιστεύουμε πως έχουμε μια στρωτή σχέση και όλα δείχνουν πως τα πάτε καλά με την σχέση σου.

Ποιος είπε όμως ότι και οι καλές σχέσεις κάποια στιγμή δεν χαλάνε ;

Μπορεί να χαλάσουν λόγω μιας παρεξήγησης, ή ενός καυγά ή επειδή μπήκε κάποιος τρίτος ανάμεσά σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαλυθεί μια σχέση. Σημασία έχει πως το ζευγάρι πρέπει να έχει δυνάμεις να την κρατήσει σε ένα επίπεδο αν δεν θέλει να το διαλύσει.

Ποιοι όμως είναι οι πιο σοβαροί λόγοι που θα χαλάσουν μια σχέση;

1. Άλυτα συναισθηματικά ζητήματα:Το γράφω συνεχώς όταν χωρίζουμε πρέπει να μένουμε λίγο μόνοι μας, δεν χρειάζεται να βρίσκουμε αμέσως τον επόμενο μόνο και μόνο απλά για να λέμε πως έχουμε σχέση. Έτσι δημιουργούνται άλυτα συναισθηματικά ζητήματα και γυρνάμε συνέχεια στο παρελθόν μας.

2. Σταματήσατε να παλεύετε για την σχέση σας:Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της, το καταλαβαίνεις όταν ο ένας από τους δύο ή και οι 2 παύουν να προσπαθούν για να σώσουν ότι έχει απομείνει.

3. Επικρίνετε ο ένας τον άλλον:Καυγάδες, ζήλιες και αρχίζετε να επικρίνετε ο ένας τον άλλον, αλληλοκατηγορείστε και προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο ο ένας στον άλλον.

4. Δεν υπάρχει πλέον σεξουαλική επαφή:Αν έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε και δεν κάνετε πλέον σεξ τότε κάτι φταίει, όχι απαραίτητα τρίτο πρόσωπο, αλλά ίσως η ρουτίνα να σας έχει κουράσει.

5. Απομακρύνεστε:Όταν έχετε μακροχρόνια σχέση, κάτι η καθημερινή ρουτίνα, κάτι οι δουλειές σας είναι φυσιολογικό να αρχίσετε να απομακρύνεστε. Το μη φυσιολογικό όμως είναι να μην βρίσκετε έστω και λίγο χρόνο για εσάς για να θυμηθείτε γιατί ερωτευτήκατε ο ένας τον άλλον.

6. Δεν κάνετε πλέον διάλογο:Ο διάλογος, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι τα βασικότερα στοιχεία για να κρατηθεί μια σχέση. Αν δεν κάνετε πλέον διάλογο τότε απλά έχετε χάσει το παιχνίδι.

7. Θέλετε μια ανανέωση στη ζωή σας:Θέλεις μια ανανέωση στη ζωή σου και καλά κάνεις, αν όμως δεν συμπεριλαμβάνει η ανανέωση και τον σύντροφό σου τότε απλά κάτι δεν πάει καλά.

Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Relationship Blogger

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.tinamichaelidou.gr/

 

Πηγή: www.tinamichaelidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons