ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι με τον σωστό άνθρωπο!

Post by: 10/07/2020 0 comments

Η σχέση σας άλλωστε πρέπει να περάσει και από αυτή τη δοκιμή!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν μπαίνουμε σε μια νέα σχέση πάντα αναρωτιόμαστε αν ο σύντροφός μας αυτή τη φορά είναι ο σωστός για εμάς.

Ποια είναι τα 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι όντως ο σύντροφός σας είναι επιτέλους ο ιδανικός για εσάς;

1. Όχι λόγια, μόνο πράξεις: Οι μικρές χειρονομίες ρομαντισμού αποτελούν είδος υποστηρικτικής σχέσης. Το να σου πει “σε αγαπώ” χωρίς να στο δείχνει δεν σημαίνει τίποτα. Το να στο δείξει με πράξεις λέει πολλά & οι πράξεις δεν είναι μόνο τα δώρα, αλλά και εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

2. Σας αγαπάει πραγματικά:Ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένας καλός λόγος ακόμα και αν κάτι πήγε στραβά στη μέρα σου είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα ότι ο σύντροφός σου είναι ο ιδανικός για εσένα.

3. Αντιδρά σωστά σε έναν τσακωμό:Γενικά όταν τσακωνόμαστε με τον σύντροφό μας έχουμε την τάση να κάνουμε τα πάντα ώστε να ανάψουν τα αίματα και μετά, αυτό να έχει συνέπειες στη σχέση μας. Όμως αν ο σύντροφός σου κάνει προσπάθειες για να σου μιλήσει ήρεμα χωρίς να ανεβάσει τους τόνους, τότε ναι αξίζει να μείνει δίπλα σου, διότι δείχνει ότι δεν είναι βίαιος σαν χαρακτήρας.

4. Μοιράζεται μαζί σου τους στόχους του:Γενικά οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και επειδή δεν εμπιστευόμαστε πλέον εύκολα τους άλλους να μην μοιραζόμαστε μαζί τους τα θέλω μας. Αν η σχέση σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου τους στόχους του, τα θέλω του ή την στεναχώρια του, τότε σημαίνει ότι υπολογίζει πολύ την άποψή σου σε διάφορα θέματα.

5. Είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές σου:Στις χαρές και στα γλέντια είμαστε όλοι καλοί, στις δυσκολίες όμως φαίνεται πόσοι μένουν πραγματικά δίπλα σου και πόσοι σε ξεχνάνε και σε θυμούνται όποτε σε χρειαστούν. Αν ο σύντροφός σου μείνει δίπλα σου ως βράχος στήριξης σε μια πολύ δύσκολη στιγμή σου, τότε ναι είναι ο ιδανικός για εσένα χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Relationship Blogger

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.tinamichaelidou.gr/

 

Πηγή: www.tinamichaelidou.gr

Φωτό από: Pop Culture

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons