ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα πιο περίεργα εργασιακά προνόμια στον κόσμο!

Post by: 14/11/2017 0 comments

Μπορεί στην Ελλάδα του 2017 και μόνο που δουλεύεις να θεωρείται προνόμιο, όμως, υπάρχουν εταιρίες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, που δίνουν ισχυρά κίνητρα, για να προσελκύσουν το καλύτερο εργατικό δυναμικό. Από ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια, νοσοκομειακή και συνταξιοδοτικά έως γυμναστήρια.

Αυτή είναι η λίστα του site ευρέσεως εργασίας Glassdoor, που θα σε κάνει να ζηλέψεις με τα 10 πιο περίεργα προνόμια και κίνητρα που προσφέρουν οι εταιρίες στον κόσμο.

  1. Η επενδυτική εταιρία Winton Group έχει προσλάβει έναν, όπως τον αποκαλεί, “Food Evangelist” (Ευαγγελιστή Διατροφής), ο οποίος συμβουλεύει τους υπαλλήλους της σε θέματα διατροφής.
  2. Η ζυθοποιία BrewDog προσφέρει στους νέους εργαζόμενούς της “Άδεια Σκύλου”, μια εβδομάδα με αποδοχές, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σκύλο τους να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.
  3. Οι εταιρία ίντερνετ αναλυτών Hotjar, προσφέρει €4.000 σε κάθε εργαζόμενο που θέλει να φτιάξει το δικό του γραφείο στο σπίτι.
  4. Ο φιλανδική εταιρία μεταφοράς χρημάτων TransferWise έχει δημιουργήσει στα γραφεία της μια τεράστια σάουνα, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους εργαζόμενους.
  5. Τα Harrods δίνουν στο προσωπικό τους 33% έκπτωση σε όλες τις αγορές και 50% στις αγορές για κουστούμια και ταγιέρ.
  6. Η εταιρία γαμήλιων δεξιώσεων UKFast, δίνει μία έξτρα βδομάδα πληρωμένων διακοπών, σε όποιον υπάλληλό της παντρεύεται και 10.000 λίρες σε όσους κλείνουν 10 χρόνια στην εταιρία.
  7. Η στοιχηματική εταιρία Smarkets πιστεύει στην αυτοδιαχείριση των εργαζομένων της, αφού τους επιτρέπει να πηγαίνουν στο γραφείο όποτε θέλουν και να δουλεύουν σε ό,τι θέλουν. Επίσης, έχει προσλάβει μια ομάδα από σεφ, οι οποίοι μαγειρεύουν τα γεύματα για το προσωπικό των κεντρικών γραφείων του Λονδίνου.
  8. Το site money.co.uk πρόσφατα μετακόμισε τα γραφεία του σε ένα ανακαινισμένο κάστρο, το οποίο περιλαμβάνει μια κινηματογραφική αίθουσα με διακόσμηση από τον “Πόλεμο των Άστρων”, για να απολαμβάνει το προσωπικό ταινίες.

Φωτό από: T13

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons