ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

10 τρόποι για να είστε πάντα σε επαγγελματική εγρήγορση!

10 τρόποι για να είστε πάντα σε επαγγελματική εγρήγορση!

Post by: 27/11/2012 0 comments

Αυτές οι απλές συμβουλές μπορούν να ενισχύσουν την αυτοσυγκέντρωσή σας και να σας δώσουν περισσότερη δύναμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή.

1. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους! Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να ρουφούν την ενέργειά σας, να σας ρίχνουν το ηθικό και απλά να σπαταλούν το χρόνο σας.

2. Ξεπεράστε τα όριά σας! Αν ακολουθείτε την πεπατημένη δεν πρόκειται να πάτε πολύ μακριά. Τα όρια είναι ένα ψυχολογικό φράγμα και όσο πιο πολύ τα ξεπερνάμε τόσο περισσότερο εξελισσόμαστε και προοδεύουμε.

3. Αναζητήστε θετικούς ανθρώπους σαν και εσάς! Η θετική τους ενέργεια μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική σας και επιπλέον μπορείτε να μάθετε από τις στρατηγικές τους.

4. Εκπαιδεύστε το μυαλό σας! Μάθετε να κάνετε θετικές σκέψεις και να απομακρύνετε τις αρνητικές!

5. Να έχετε πάντα ένα plan B! Ποτέ δε πάνε όλα όπως τα θέλετε. Απλά πρέπει να είστε ευέλικτοι και να βρίσκετε νέους δρόμους ή να αλλάζετε λίγο τους στόχους σας.

6. Να σκέφτεστε πάντα πριν μιλήσετε! Αν δεν έχετε να πείτε κάτι που να εξυπηρετεί τους στόχους σας καλύτερα να μην πείτε τίποτα.

7. Εκπαιδεύστε το σώμα σας! Γυμναστείτε και ανεβάστε τα επίπεδα ενέργειας του σώματός σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και ακολουθήστε το πάντα όπως ένα Business plan.

8. Απολαύστε τις αποτυχίες σας! Τα πιο σπουδαία μαθήματα στη ζωή έρχονται από τα λάθη μας! Αναλύστε τα και μάθετε από αυτά.

9. Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Αν καταριέστε τη μοίρα, την τύχη, την αστρική συγκυρία ή οτιδήποτε άλλο, τότε απλά δεν αναγνωρίζετε τις ευθύνες σας και γίνεστε μαλακοί με τον εαυτό σας. Σκοπός είναι να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να προσπαθείτε ποιο σκληρά.

10. Μην παίρνετε την επιτυχίες σας πολύ στα σοβαρά!
Η ζωή είναι γεμάτη πάνω-κάτω. Σκοπός είναι να είστε πάντα σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Αυτό οδηγεί σίγουρα στην αποτυχία.

Φωτό από: www.freedigitalphotos.net
 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons