ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ

Μεγάλη συναυλία από τη ΣΟΝΕ και το ΜΑΖΙ – Πάνω από 1000 συμμετέχοντες επί σκηνής! (VIDEO)

Post by: 01/03/2023 0 comments

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece πραγματοποιεί την εναρκτήρια φιλανθρωπική συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, μετά την πανδημία. 1000 συμμετέχοντες, χορωδίες, νέοι μουσικοί, ερμηνευτές, μέλη φιλαρμονικών ορχηστρών & μουσικών σχολείων, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όλοι μαζί επί σκηνής σε μία μοναδική συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Συνεδριακό Κέντρο ”Ι. Βελλίδης” 
/ Ώρα: 20:30

Συμμετέχει ο Βασίλης Λέκκας.

Φιλική Συμμετοχή: Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος & ο 10χρονος βραβευμένος πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης

Ερμηνευτές οι: Κική Τσαλίκη, Λευτέρης Αδριανός, Σάσα Γλυκή, Θάνος Παπαγεωργίου, Άσπα Μαυρίδου, Νικόλας Σαββίδης, Ιωάννα Τσαούση, Λευτέρης Τόλιας, Νίκος Τσινίδης, Αλέξανδρος & Ιωάννης Λαζόπουλος

Διεύθυνση: Ευάγγελος Αραμπατζής

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα

Η συναυλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Με σεβασμό στην προστασία προσωπικών δεδομένων, ενημερώνουμε ότι η συναυλία θα βιντεοσκοπείται καθ’ολη τη διάρκειά της, ενώ θα γίνεται συγχρόνως λήψη φωτογραφικού υλικού για την απευθείας ή τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αποσπασμάτων της συναυλίας από τα ΜΜΕ, καθώς και για την ανάρτηση οπτικοακουστικού περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΜΑΖΙ και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, με σκοπό την εξυπηρέτηση των φιλανθρωπικών σκοπών του ΜΑΖΙ και την προώθηση της εθελοντικής δράσης του.

Τιμή εισιτηρίου 15€. Τα σημεία προπώλησης στην Θεσσαλονίκη: Βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης παιδεία (Δημ. Γούναρη 39, Ερμού 53, 25ης Μαρτίου 51 (Ν. Ευκαρπία)- Kiosky’s Convenience Store (Βασ. Γεωργίου 7), Κομμωτήριο “Μορφές” (Δελφών 95)

Συνδιοργάνωση: Σ.Ο.Ν.Ε. & Μ.Α.Ζ.Ι.

Λίγα λόγια για την Σ.Ο.Ν.Ε.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ), με έδρα την Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή της τον μουσικό Ευάγγελο Αραμπατζή. Απαρτίζεται από το τμήμα της Ορχήστρας και το τμήμα της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της ΣΟΝΕ (με νέα παιδιά – μουσικούς, από όλη την Ελλάδα). Στο ενεργητικό, του πλήθους συναυλιών της, περιλαμβάνονται έως τώρα φιλανθρωπικές συναυλίες, κοινωνικο-πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με αρκετούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.  Έχει εμφανιστεί σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα, σε συναυλίες κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αναφέρονται μερικές: Αθήνα, Βόλος, Τρίκαλα, Γιαννιτσά, Σιδηρόκαστρο, Πολύγυρος, Φλώρινα, Βέροια, Δρυμός κ.α.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons