ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τεστ: Τι «λέει» για το χαρακτήρα σου το μικρό σου δαχτυλάκι!

Post by: 29/11/2022 0 comments

Μπορεί να είναι μόνο ένα μικρό δαχτυλάκι αλλά, όπως οι γραμμές της ζωής στην παλάμη σου, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου! Το μήκος του μπορεί να αποκαλύψει πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου, τι άνθρωπος είσαι, ποιες είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες και πολλά άλλα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ενώσεις τα δάχτυλά σου και να παρατηρήσεις το μέγεθος του μικρού σου δάχτυλου σε σχέση με τα υπόλοιπα δάχτυλα του χεριού σου!

Τι λέει, λοιπόν, το μικρό σου δαχτυλάκι για σένα;

1. Μακρύ δαχτυλάκι.

Αν το μικρό σου δαχτυλάκι ξεπερνάει την τελευταία άρθρωση του παράμεσου, τότε είσαι γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό, που ζει έντονα την κάθε στιγμή. Είσαι εξωστρεφής, γεμάτη ζωντάνια και τα πας καλά με όλους. Όλοι θέλουν την παρέα σου και είσαι η ψυχή του πάρτι. Αν και δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, η λάμψη και η θετική σου αύρα, πολύ συχνά, σε κάνουν το επίκεντρο της προσοχής όλων!

2. Ίσο δαχτυλάκι.

Αν το μικρό σου δαχτυλάκι είναι ίσο με την τελευταία άρθρωση του παράμεσου, σημαίνει ότι είσαι ώριμη, ισορροπημένη, σταθερή στις απόψεις σου και πατάς γερά τα πόδια σου στη γη. Έχεις πρακτικό μυαλό, σκέφτεσαι λογικά και πάντα βρίσκεις την τέλεια λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Το άγχος δεν σε πτοεί, αφού συνήθως είσαι χαλαρή και συγκεντρωμένη, όσο κι αν προσπαθούν οι άλλοι να σε εκνευρίσουν ή να σε αποπροσανατολίσουν. Καμιά φορά, αυτή η ψυχραιμία σου κάνει τους άλλους να νομίζουν ότι είσαι ψυχρή, απόμακρη και απαθής, αλλά δεν είναι αλήθεια. Απλά, είσαι λογική και επιλέγεις προσεκτικά πότε αξίζει να παλέψεις για κάτι και πότε όχι.

Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους, αλλά όταν εμπιστευτείς κάποιον, τότε δείχνεις όλη σου τη ζεστή και συναισθηματική πλευρά.

3. Κοντό δαχτυλάκι.

Αν το δαχτυλάκι σου είναι πιο κοντό από την τελευταία άρθρωση του παράμεσου, σημαίνει ότι είσαι εσωστρεφής και καχύποπτη απέναντι στους άλλους, ειδικά στους άγνωστους. Είναι βέβαιο ότι έχεις πολλές δυνατότητες και πολύ ταλέντο, αλλά λόγω της συστολής σου, δυσκολεύεσαι να απελευθερωθείς και να βγεις από τα γνωστά σου μονοπάτια.

Παρόλα αυτά, μην απογοητεύεσαι γιατί είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με μια μεγάλη, ζεστή καρδιά που πάντα θέλει να βοηθάει τους άλλους και να προσφέρει στην κοινωνία. Πάντα κάνεις το σωστό και όλοι σε θαυμάζουν για την καλοσύνη σου, την ακεραιότητά σου και τις αξίες σου.

 

4. Δαχτυλάκι με ίδιο ύψος με τον παράμεσο.

Αν το μικρό σου δαχτυλάκι έχει ακριβώς το ίδιο ύψος με τον παράμεσο, κάτι που είναι σπάνιο, σημαίνει ότι διψάς για εξουσία και είσαι μεγαλομανής. Είσαι αλαζονική και κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Η ιδανική θέση για σένα είναι διευθύντρια, πολιτικός, σταρ και λατρεύεις το χρήμα, τη δόξα, τη δύναμη και την επιρροή. Για αυτό δουλεύεις πολύ, έχεις πάντα ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αντεπεξέλθεις και υποφέρεις από χρόνιο άγχος.

5. Λοξό δαχτυλάκι.

Αν το δαχτυλάκι σου είναι καμπυλωτό και γέρνει προς τη μεριά του παράμεσου, σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος που απεχθάνεται τις αντιπαραθέσεις και σπάνια διαφωνεί έντονα με τους άλλους. Είσαι ήπιων τόνων, μισείς τις φωνές και τους καυγάδες και συνήθως είσαι η ειρηνοποιός που προσπαθεί να συμφιλιώσει τα αντίπαλα στρατόπεδα. Έχεις έναν μαγικό τρόπο να εκτονώνεις πολύπλοκες καταστάσεις, να ηρεμείς τα πνεύματα και να ενώνεις τους ανθρώπους.

 Φωτό από: Alexander Grey / Unsplash

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons