ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας!

Post by: 21/11/2023 0 comments

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και το www.oroskopos.gr.

Κριός

Η ρευστότητα των καταστάσεων θα δοκιμάσει λίγο την ψυχική σας ανοχή ενώ η πολυμέρεια της κοινωνικής σας ζωής θα σας κουράσει. Χρήματα έρχονται και φεύγουν από τα χέρια σας αλλά κάποιες ανασφάλειες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Οι ερωτικές σας προσπάθειες έχουν αρκετό ποσοστό επιτυχίας ενώ ακόμα πιο τυχερές διαφαίνονται οι επαγγελματικές σας προοπτικές. Μέσα σε όλα όμως το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου σκιάζει την καθημερινότητα. Προσοχή σε οτιδήποτε γίνεται πηγή άγχους. Αναβάλλετε συναντήσεις που δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

Ταύρος

Οι μέρες είναι καταναλωτικές, αρκετά κοινωνικές και συχνά εριστικές στην επικοινωνία με τους δικούς σας. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες ή την τύχη που θα έχετε, που έστω και σε μικρή κλίμακα έχει στοχεύσει τις συνθήκες εργασίας σας αυτή την εποχή. Ένα συμμάζεμα εκκρεμοτήτων θα ήταν πολύ ωφέλιμο και θα σας βοηθούσε να κρατήσετε τον έλεγχο σε ότι σας αφορά. Αποφύγετε γκρίνιες και μην πιέζετε ανθρώπους που δεν πρόκειται να ανταποκριθούν. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να τύχει οι ελεύθεροι, ενώ οι έχοντες σχέση μη δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Συμπαθητική η περίοδος αλλά με αναστατώσεις και αιφνίδια οικονομικά προβλήματα. Εξοπλιστείτε με τα αντίδοτα που θα χρειαστείτε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικονομική σφαίρα. Κάποιοι αντιλαμβάνεστε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επωμίζεστε στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να ανταποκριθείτε με επιτυχία.  Κινηθείτε διακριτικά στην ερωτική διεκδίκηση, παρουσιάστε τον γοητευτικό σας εαυτό και έχετε υπομονή εκεί που ψαρεύετε.  Φροντίστε  να εκμεταλλευτείτε έγκαιρα νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική ζώνη και αξιολογήστε ανάλογα τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Καρκίνος

Τα πράγματα αποκτούν μια αρμονία παρόλο που η ρευστότητα των καταστάσεων συνεχίζεται. Έχετε την ανάλογη υπομονή και μην εκνευρίζεστε, ούτε να σκέφτεστε το αρνητικό σενάριο.  Εσείς που καταλαβαίνετε ότι όλα είναι ζήτημα μυαλού, θα ενεργοποιήσετε και την κατάλληλη συμπεριφορά. Σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες βέβαια έχετε βάλει μία βασική τάξη και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αισθηματικά και οικογενειακά υπάρχουν πολλές ωραίες στιγμές. Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι στις οικονομικές σας συναλλαγές και αγοραπωλησίες.

Λέων

Το στενό περιβάλλον έχει βαλθεί να δοκιμάσει τα νεύρα σας και να την ανοχή σας. Στο μεταξύ, υπόγειες κινήσεις τρίτων προσώπων φαίνεται να σας ενοχλούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι υποψίες σας για κάποιο παρασκήνιο δεν είναι καθόλου αβάσιμες. Κινηθείτε με τακτ, καλύψτε τις όποιες αδυναμίες επηρεάζουν τις σχέσεις σας και κινηθείτε ανάλογα. Στο μεταξύ η ερωτική σας ζωή ταλαντεύεται. Και μέσα σε όλα λείπει το ρευστό από το πορτοφόλι σας.

Παρθένος

Είναι η εποχή που πρέπει να είστε ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας. Ζητήματα θα προκύψουν στην επικοινωνία και πολλοί θα διαπιστώσετε ότι δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον απέναντί σας. Κάποιοι θα κάνετε τον κόπο να επαναλάβετε μια προσπάθεια που δεν είχε τα αποτελέσματα που θέλατε. Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει σχετικά με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από έκτακτα περιστατικά. Οικονομικά διατηρήστε τον έλεγχο  χωρίς να διακατέχεστε από φόβους. Αισθηματικά, όσοι έλκεστε από κάποιον άνθρωπο, δώστε του τα περιθώρια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στα αισθήματά σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη  κυριαρχεί στο ζώδιο σας και οτιδήποτε σας προκύπτει τώρα αποτελεί ένα καλό οιωνό για το μέλλον. Απολαύστε τα δώρα του πλανήτη, δυναμώστε την ψυχική σας υγεία, δείτε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας ανακουφίζουν και κάντε ένα «ριστάρτ» στις υποθέσεις που κρίνετε ότι μπορούν να προχωρήσουν. Αποφύγετε μόνο να επιφορτιστείτε με περισσότερα από όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Μέσα σε όλα θα υπάρξουν κάποιοι αιφνιδιασμοί που θεωρούνται σύντομοι και αβλαβείς αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Η περίοδος είναι δραστήρια, ενδιαφέρουσα, ενώ αρκετοί άνθρωποι και περιστάσεις κεντρίζουν την περιέργεια σας. Αξιοποιήστε το χρόνο αποφεύγοντας άσχετες συναναστροφές  και περιττές δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούν αλλά προκαλούν καθυστέρηση. Κλείστε ασύμφορα μέτωπα, ξεπεράστε αδικίες που έχετε υποστεί και μη σπαταλάτε ενέργεια άσκοπα. Είναι περίοδος ανασυγκρότησης και όχι επίδειξης ισχύος. Ένας νέος άνθρωπος προβάλει στο περιβάλλον σας και  αποσπά ευχάριστα την προσοχή σας.

Τοξότης

Η εποχή παραμένει ανήσυχη, δεν παύει όμως να είναι ενδιαφέρουσα και να προκαλεί τη συμμετοχή σας στο περιβάλλοντα κόσμο και την αύξηση της παραγωγικότητας σας. Αισθηματικά ευνοείστε αρκεί να μην φτάσετε σε υπερβολές. Ελέγξτε αν ο ενθουσιασμός σας έχει αντίκρισμα πριν μπείτε σε δρόμους που δεν γνωρίζετε. Οικονομικά πρέπει να παραμείνετε προνοητικοί όσο και αν φαίνεται να εξυπηρετήστε από τις καταστάσεις ή από τρίτους. Ο από μηχανής θεός θα κάνει την εμφάνισή του εκεί που τον χρειάζεστε περισσότερο, αλλά ετοιμάστε κι εσείς το έδαφος με τον τρόπο που ξέρετε!

Αιγόκερως

Νέες εξελίξεις διαφαίνονται στον ορίζοντα στις οικονομικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Προβάλετε δυνατότητες και ταλέντα και επιμείνετε εκεί που πρέπει. Η καλή προετοιμασία θα είναι το διαβατήριό σας για το επόμενο στάδιο της καριέρας σας.  Ένα προσωπικό σας ζήτημα όμως μπορεί να  φρενάρει τις εξελίξεις και χρειάζεται προσοχή. Αισθηματικά υπάρχει αναστάτωση αλλά είναι παροδική και όλα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να κάνετε σκόπιμες υποχωρήσεις για να υποχωρήσει η ένταση.

Υδροχόος

Υπάρχει πολύ δουλειά, μεγαλύτερη κοινωνική έκθεση και ευτυχώς σας σώζει το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι σας συμπαραστέκονται και μια ερωτική σχέση βελτιώνει την ατμόσφαιρα γύρω σας. Ελέγχετε τη διαχείριση τόσο των αισθημάτων όσο και των χρημάτων σας. Προσπαθήστε να μην πείτε λόγια που θα ενοχλήσουν κάποιους που δεν υπάρχει λόγους να τους έχετε απέναντί σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε προκλήσεις και μάθετε να μην είστε τόσο επιρρεπείς στις εκκλήσεις για βοήθεια των άλλων. Οικονομικά αποφύγετε να κάνετε μια συμφωνία όταν το ένστικτό σας προειδοποιεί διαφορετικά.

Ιχθείς

Παρατηρείται μεγάλη κίνηση γύρω σας και δέχεστε το καταιγισμό κοινωνικών υποχρεώσεων αλλά και άλλων θεμάτων. Φροντίστε να έχετε ένα σταθερό πρόγραμμα με ωφέλιμες προτεραιότητες. Τα αισθηματικά σάς απασχολούν περισσότερο από τα πρακτικά ζητήματα αυτήν την εποχή και κινδυνεύετε να αφήσετε κάποιες ευκαιρίες σε άλλους τομείς χωρίς να επωφεληθείτε. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς σας απασχολούν με διάφορους τρόπους. Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή, αποφύγετε καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος και κρατηθείτε μακριά από κρίσεις που σας μπερδεύουν χωρίς λόγο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons