ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας!

Post by: 23/05/2023 0 comments

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και το www.oroskopos.gr.

Κριός

Την εβδομάδα αυτή, το ενδιαφέρον περνά στα οικονομικά σας. Κάποιοι θα βρείτε τρόπο να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ενώ άλλοι βρίσκετε τρόπο να επεκταθείτε και να αξιοποιήσετε περιουσιακά σας στοιχεία. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές δυνατότητες,  ζητήστε την αρωγή των άλλων, διευθετήστε τις υποθέσεις σας και αν μπορείτε ταξιδέψτε. Στα ερωτικά σας η κατάσταση είναι λίγο ευμετάβλητη, ωστόσο είναι αρκετές οι ικανοποιήσεις που θα πάρετε.

Ταύρος

Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και ευαισθητοποιεί  τη συναισθηματική και οικονομική σας αίσθηση ασφαλείας. Κάποια γεγονότα σας κάνουν να νιώθετε έτοιμοι για τη δράση που περιμένατε από καιρό. Μην αφήνετε κάποιες αμφιβολίες να κυριαρχήσουν μέσα σας και αναπτύξτε όσο μπορείτε την διαλλακτικότητα. Η εμφάνιση ενός απροσδόκητου παράγοντα μπορεί να βγάλει ορισμένους από το πρόγραμμα και από τη σειρά σας. Προνοήστε για αλλαγές στα οικονομικά και αισθηματικά σας ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί τις επόμενες μέρες. Η εβδομάδα σε συνάρτηση με τα ενδιαφέροντά σας και ότι έχετε ξεκινήσει σαν νέα δραστηριότητα θα σας υποχρεώσει να κάνετε ένα πιο σύνθετο πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε αιτήματα άλλων και σε κοινωνικές ευθύνες που αναπτύσσονται ραγδαία. Ο Ερμής από τον Ταύρο, σας κάνει επιδέξιους και η Αφροδίτη στον Καρκίνο επιμελείται τον οικονομικό και ψυχολογικό σας εφοδιασμό.

Καρκίνος

Ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν και για εσάς. Προβλέπεται αύξηση της κοινωνικής δραστηριότητας και της οικονομικής κατανάλωσης. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας και έχει ευεργετικά αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο κοινωνικό, όσο και σε ψυχολογικό. Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία  σας δείχνει  λύσεις σε χρόνια προβλήματα αλλά παράλληλα σας ωθεί σε νέες περιπέτειες. Εσείς που θέλετε κάποια ανανέωση σε βασικούς τομείς της ζωής σας φροντίστε να μην διακινδυνεύσετε κάτι σίγουρο με κάτι αβέβαιο. Αποφύγετε να μιλήσετε ανοιχτά για κάποιες από τις πεποιθήσεις σας.

Λέων

Ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν από κοινωνικής πλευράς. Οι περισσότεροι θα απασχοληθείτε από δραστηριότητες τρέχουσες ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας ενισχύει την ερωτική και την ψυχολογική σας απόλαυση. Η εποχή σας καλεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ωστόσο και παρά το ότι ο παράγοντας της τύχης είναι πιο αισθητός και έχετε αποβάλει αδυναμίες του παρελθόντος,  δεν σας επιτρέπονται ακόμα ανοίγματα ή ρίσκα οικονομικά.

Παρθένος

Οι μέρες αυτές έχουν μια έκβαση στον τομέα των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευαισθητοποιεί μια οικογενειακή κατάσταση ή σχέση και σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε απόψεις ή συμπεριφορά.  Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα σας δίνει δύναμη να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, αλλά δεν σας επιτρέπει να ξεφύγετε από τους κανόνες της δουλειάς σας.  Και επειδή το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο, καλό θα είναι να διατηρηθείτε μέσα σε ένα σταθερό πρόγραμμα δράσης το οποίο θα εμπεριέχει διάφορες εναλλακτικές.

Ζυγός

Προβλέπεται ότι είστε από τους πιο ευνοούμενους αυτής της εποχής παρά τους αιφνιδιασμούς και τις αλλαγές που προβλέπονται στην οικονομική και επαγγελματική σας καθημερινότητα. Στόχοι, σχέσεις, επιδιώξεις, ταξίδια και σπουδές, θα δεχτούν τις ευεργετικές επιδράσεις της τύχης. Οι περισσότερες συγκυρίες θα λειτουργήσουν υπέρ σας και γενικότερα η εποχή αυτή σας ευνοεί σε πρωτοβουλίες συναισθηματικής φύσης. Τακτοποιήστε τις εσωτερικές υποθέσεις του σπιτιού, αλλάξτε σκέψεις και αντικείμενα και περάστε σε μια πιο ευχάριστη δραστηριότητα.

Σκορπιός

Η εργασία και τα οικονομικά είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε και να αξιοποιήσετε. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι σύνθετα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και κυρίως επιμεληθείτε προσωπικές σχέσεις και τρέχοντα υλικά συμφέροντα. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα σας κάνει ευάλωτους σε διαθέσεις τρίτων και επηρεάζει σχέσεις σκοπιμότητας. Ελέγξτε λεπτομερώς κάποιες συμφωνίες που σας προτείνουν, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές σας.

Τοξότης

Σημαντικές οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Ο Δίας περνά στον Ταύρο και μειώνει την ταχύτητα των γεγονότων. Δίνει προτεραιότητα στην ουσία και σας βοηθά να βάλετε σε τάξη κυρίως τις σκέψεις σας. Με όσα πλεονεκτήματα διαθέτετε και αν κινηθείτε σωστά, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να εξυπηρετηθείτε. Μην αμελείτε τις εκκρεμότητες σας και μην αφήνετε αναξιοποίητες ευκαιρίες, στα επαγγελματικά σας ή ακόμα και στην βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

Αιγόκερως

Και για εσάς οι μέρες αυτές είναι μεν κουραστικές αλλά ενδιαφέρουσες. Ίσως να ταλαιπωρηθείτε λίγο, γιατί θα βρεθείτε μέσα σε μια δίνη γεγονότων, και θα έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε κάπου να ακουμπήσετε. Δεν θα λείψει όμως η προσφορά από αγαπημένα πρόσωπα όπως και η συμπαράσταση από συνεργάτες. Δυστυχώς θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία όμως δεν πρέπει να σας εκνευρίσουν. Άλλωστε θυμηθείτε πως μια κρίση οδηγεί σε λύσεις.

Υδροχόος

Ανήκετε στην ομάδα εκείνων που ευεργετούνται επικοινωνιακά από την είσοδο του Δία στον Ταύρο. Γίνεστε πιο καίριοι στις αναζητήσεις σας και πιο αποτελεσματικοί στη συμπεριφορά σας. Ο Άρης απέναντί σας στον Λέοντα σας ξεσηκώνει για περιπέτειες κάθε είδους και ο κίνδυνος είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αστοχίες. Εξελίξεις θα παρατηρηθούν στο χώρο της εργασίας αλλά θα πρέπει να προσέξετε τους όρους με τους οποίους θα δεσμευτείτε εκ νέου. Οικονομικά μπορείτε να έχετε την βοήθεια μιας χρηματοδότησης ή πίστωσης.

Ιχθείς

Πρόκειται για μια περίοδο έντασης  και πολλών εξελίξεων. Το κέντρο βάρους των γεγονότων πέφτει στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Μέσα από αυτά που θα προκύψουν, διαμορφώνεται ένα νέο κλίμα για το άμεσο μέλλον, τόσο για τον τρόπο ζωής σας, όσο και για την πορεία των επαγγελματικών συμφερόντων σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα, προσέχετε τις συναναστροφές σας και μην εμπλέκεστε σε σχέδια τα οποία μπορεί να σας εκθέσουν. Επίσης διατηρήστε την ανεξαρτησία σας και το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη, όπου το κρίνετε απαραίτητο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons