ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας!

Post by: 23/03/2021 0 comments

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr

Κριός

Αλλάζουν αισθητά οι ισορροπίες αυτήν την εβδομάδα. Η σκέψη σας όμως παρουσιάζεται λίγο, έως αρκετά διχασμένη. Η δυσαρμονία του Ερμή με τον Άρη δεν σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις, ούτε να κάνετε σωστές επιλογές. Προσπαθήστε να τις μεταθέσετε. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιό σας στις 22 σας εμψυχώνει και σας βοηθά να ζήσετε καλύτερες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Το γενικότερο κλίμα συνεχίζει να σας ενοχλεί διότι σας περιορίζει την κίνηση. Υπάρχουν όμως άνθρωποι γύρω σας πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Ταύρος

Ο Μάρτιος κλείνει για εσάς επεισοδιακά, αλλά και συνάμα ευχάριστα. Φαίνεται ότι εισπράττετε χρήματα αυτές τις ημέρες, αλλά δημιουργείτε και αφορμές για έξοδα. Η Αφροδίτη, περνώντας στον Κριό, υποδαυλίζει τις ερωτικές σας επιθυμίες και σας ωθεί να τις υλοποιήσετε. Εύκολα θα κατακτήσετε αυτό που θα στοχεύσετε. Θα υπάρξει όμως και τίμημα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά. Ο Ερμής σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες με τις δυνάμεις ή τα χρήματα που διαθέτετε. Η δυσαρμονία Ουρανού και Κρόνου που σας «κτυπά» συνεχίζει να εφιστά το ενδιαφέρον σας στην συνέχεια της καριέρας σας.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον Ερμή στους Ιχθύς θα πρέπει να έχετε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλα αυτά που προκύπτουν και σας συμβαίνουν. Η Εαρινή Ισημερία και η Πανσέληνος που ακολουθεί συμβάλλουν στην υλοποίηση σχεδίων και στην ικανοποίηση της ψυχολογίας σας καθώς ζείτε τα πρώτα ευχάριστα αποτελέσματα των κόπων που έχετε καταβάλει. Συνεργάτες, φίλοι και κοινωνικοί παράγοντες παίζουν πιο άμεσο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Λάβετε υπόψη σας ότι οι μέρες θα είναι νευρικές, γρήγορες στην πορεία και τα γεγονότα συνεχώς μεταβλητά. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές γιατί άνθρωποι και περιστάσεις θα αλλάζουν συνέχεια το πρόγραμμά σας.

Καρκίνος

Ένταση θα φέρουν οι επόμενες ημέρες καθώς ο Ήλιος προχωρώντας στον Κριό θα ενεργοποιήσει το σκηνικό και το παρασκήνιο της δουλειάς σας. Τώρα θα αποκαλυφθούν αλήθειες που δεν είχατε συνειδητοποιήσει και γι αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε αφορά, όχι μόνο την επιβίωση των επαγγελματικών σας συμφερόντων, αλλά και τη συνέχεια της πορείας τους. Τα αισθηματικά σας παρουσιάζουν ανταγωνισμό, ή και δυστροπία από την πλευρά του άλλου μέρους. Η ψυχολογία σας είναι απροσδιόριστα ανήσυχη. Τα χρήματα δεν είναι επαρκή και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Λέων

Μια καινούρια πραγματικότητα διαμορφώνεται καθώς ο Ήλιος μπήκε στον Κριό και η Πανσέληνος που ακολουθεί δίνει έμφαση σε ιδέες, συγκινήσεις και συναισθήματα. Οι δυσκολίες των προηγούμενων μηνών απομακρύνονται και ένα καλύτερο μέλλον φαίνεται να διαμορφώνεται ενόψει της επικείμενης Άνοιξης. Ωστόσο ο Ερμής σας υποχρεώνει να φροντίσετε την εξόφληση λογαριασμών, ή την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η καθημερινότητα φαντάζει πιο ευχάριστη και οι ελπίδες που είχατε αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Αποφύγετε να αναμετρηθείτε με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις εμπορικού, ή οικονομικού χαρακτήρα.

Παρθένος

Μεταβατικό είναι αυτό το διάστημα, επομένως η καθημερινότητα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη. Ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει αρκετά να έχετε αποτέλεσμα σε συνεργασίες και συνεννοήσεις με τρίτους. Για να είστε εξασφαλισμένοι πρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε διαρκώς αυτό που κάνουν οι άλλοι. Εννοείται ότι δεν πρέπει να στηρίζεστε σε υποσχέσεις. Μην παρασύρεστε από παραπλανητικές εντυπώσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

Ζυγός

Συγκριτικά με άλλους βιώνετε καλύτερες στιγμές, ή έχετε αιφνίδιες διευκολύνσεις και βελτίωση καθημερινότητας. Η Πανσέληνος του Μαρτίου δίνει νέα προοπτική σε συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις. Πολλά θα κριθούν από το δικό σας χειρισμό και την όλη σας συμπεριφορά. Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει ευκαιρίες συμφιλίωσης σε προηγηθείσες παρεξηγήσεις, ενδιαφερουσών νέων γνωριμιών κοινωνικού, ή ερωτικού χαρακτήρα και, γενικότερα, ευκολότερης αποδοχής από εκείνους που επιδιώκετε την έγκρισή τους.

Σκορπιός

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, για άλλους θα είναι αποκαλυπτικές πραγμάτων που δεν είχατε υπολογίσει και για άλλους εξυπηρετικές σε εργασιακό πεδίο. Ο τομέας των σχέσεων παραμένει λίγο ανταγωνιστικός, ή ευέξαπτος. Επιχειρηματικά ή οικονομικά διευκολύνεστε από συμπτώσεις ή από ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ωστόσο, η παρατεταμένη δυσαρμονία Ουρανού – Κρόνου δείχνει ότι τόσο στο στενό περιβάλλον του σπιτιού, όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες, υπάρχουν εμπόδια και αντιξοότητες. Είναι βιώσιμα όμως αρκεί να δώσετε μάχη για να τα καταστείλετε.

Τοξότης

Καλύτερα διαμορφώνεται η καθημερινότητα την εβδομάδα που ακολουθεί. Βελτιώνεται η επικοινωνία, αξιοποιούνται οι καλές σας προθέσεις και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Ανοίγονται καινούριοι δρόμοι για τους πιο φιλόδοξους και επίμονους. Ο Άρης στους Διδύμους ταράζει λίγο τα νερά των σχέσεων, προσωπικών και άλλων, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας γίνεται σύμμαχος των ερωτικών σας προθέσεων και βοηθά αρκετά για την πραγμάτωσή τους. Μικρό αναστατώσεις στο σπίτι δεν θα λείψουν.

Αιγόκερως

Η Εαρινή Ισημερία του Μαρτίου και η Πανσέληνος που ακολουθεί θα φέρει νευρικότητα και ένα κύμα από γεγονότα. Αυτά θα επηρεάσουν πολύ ανακατατάξεις ή αλλαγές στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και δράσης. Χαρείτε ότι καλό μπορεί να σας δώσει μια στιγμή, ξεπεράστε απογοητεύσεις που σας έδωσαν οι άλλοι άνθρωποι, δείτε καλύτερα το αύριο, καθώς η Άνοιξη φαίνεται ότι θα σας χαμογελάσει και θα σας βοηθήσει. Ο Άρης στους Διδύμους ευνοεί την εξέλιξη της δουλειάς σας και ο Ερμής στους Ιχθύς σας βοηθά να περάσετε την στρατηγική σας και να επηρεάσετε τους ανθρώπους που θέλετε.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Μαρτίου τονίζει την προοπτική να καλυφθείτε περισσότερο αισθηματικά και οικονομικά. Ο Άρης στους Διδύμους ευνοεί την απόδοση των επιδιώξεών σας και η Αφροδίτη στον Κριό τονίζει ή αυξάνει τη δημοτικότητά σας. Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σας μπερδέψει στη διαχείριση των χρημάτων σας και καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε λάθη. Επίσης διαβλέψτε αν μια ευκαιρία που σας δίνεται μπορεί να είναι πραγματική, ή να είναι κάποια παγίδα. Όπως και τα άλλα σταθερά ζώδια υπολογίστε στη δυσαρμονία Κρόνου – Ουρανού όπου ο πρώτος σας υπαγορεύει την πειθαρχία και ο δεύτερος τον αιφνιδιασμό στο στενό περιβάλλον.

Ιχθύες

Η Εαρινή Ισημερία της χρονιάς αυτής και η Πανσέληνος του Μαρτίου σας δίνουν την ευκαιρία να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να μετακινηθείτε. Ο Άρης όμως στους Διδύμους θα δοκιμάσει πολύ την αντοχή του νευρικού σας συστήματος γιατί τόσο οι άνθρωποι του σπιτιού σας, όσο και εκείνοι της δουλειάς σας, θελημένα ή μη, άλλοτε θα σας προκαλέσουν και άλλοτε θα σας καταπιέσουν. Η πορεία της Αφροδίτης στον Κριό σας βοηθά να καλύψετε οικονομικές ανάγκες, ή να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για τη βελτίωση του εισοδήματός σας. Σημαντικό επίσης είναι ότι αρχίζει να γράφεται ο επίλογος σε ένα σας σχέδιο για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ μέχρι σήμερα.

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons