ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2021;

Post by: 29/12/2020 0 comments

Ποιο είναι το τυχερό ζώδιο της χρονιάς 2021; Δες την λίστα εύνοιας διαβάζοντας αναλυτικά την τάση της νέας χρονιάς.

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την αφετηρία του 2021, ήδη οι περισσότεροι έχετε ανατρέξει και διαβάσει τις ετήσιες προβλέψεις σας για το νέο έτος ή έχετε δει αναλυτικά και τα βίντεο μας που αναφέρονται σε προβλέψεις 2021 για κάθε ζώδιο. Πάμε όμως να δούμε απλά και γρήγορα την κατάταξη εύνοιας των ζωδίων για το 2021 για να γνωρίζουμε ποιο εντέλει θα είναι το τυχερό ζώδιο της χρονιάς και ποιο θα περάσει πιο δύσκολα και πιεστικά.

Παρακάτω σου δίνουμε με σειρά προτεραιότητας από το πιο ευνοημένο στο πιο δυσαρεστημένο ζώδιο για το νέο έτος.

1. Ζυγός
Έφτασε η ώρα να χαμογελάσεις. γιατί πράγματι είσαι ο πρωταγωνιστής του 2021, αυτή την φορά μόνο με θετικά νέα και χαρούμενα γεγονότα. Δεν νομίζεις άλλωστε ότι το αξίζεις μετά την τόση ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει τουλάχιστον μία 8ετία τώρα; Σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις, τη νέα χρονιά χαράσσεις μια νέα πορεία και βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει θετικά. Αααα! και μην ξεχάσω… ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι.

2. Κριός
Έτσι σε θέλω, μαχητή, μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου, επομένως πάντα τα βγάζεις παλικαρίσια! Μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες του 20, σηκώνεις ανάστημα και κυνηγάς όνειρα, στόχους , προσδοκίες και, φίλε μου Κριέ, τα πας περίφημα αφού καταφέρνεις και γίνεσαι πολύ αγαπητός, δημοφιλής και βλέπεις επιθυμίες να εκπληρώνονται!

3. Υδροχόος
Διαβάζεις ότι είσαι 3ος στην λίστα και θα σκεφτείς: ‘Πλάκα μου κάνουν, με τον Κρόνο πάνω μου είναι δυνατό να σταθώ τυχερός;» Υδροχόε μου το 2021 μπορεί να μην είναι εύκολη και ανέμελη χρονιά, όμως τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε βάζουν στην αρχή μίας νέας εποχής που, κατόπιν δοκιμασιών, θα μπορέσεις να έχεις μία λαμπρή επιτυχία!

4. Δίδυμος
Διδυμάκι μου, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο σου πάνε πολύ, αφού κινούνται σε φιλικό για σένα ζώδιο του στοιχείου σου, του αέρα! Αυτή την χρονιά, λοιπόν, ανοίγεις νέους ορίζοντες, έχεις πολύ παραπάνω αισιοδοξία και τολμάς το ανέφικτο! Εντάξει τα ζορισματάκια σου θα τα φας με τις Εκλείψεις της χρονιάς και με τον Ποσειδώνα να φέρνει την θολούρα και την σύγχυση, αλλά τουλάχιστον αυτή την χρονιά βρίσκεις ην άκρη σου!

5. Τοξότης
Τα πάντα στη ζωή αρχίζουν και τελειώνουν στην επικοινωνία και αυτή την χρονιά, φίλε Τοξότη, είσαι το τιμώμενο πρόσωπο όπου και θα καταφέρεις να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, λαμπρές ιδέες, θα τολμήσεις να διεκδικήσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου, ενώ θα έχεις και σπουδαίες ανακατατάξεις στις σχέσεις σου!

6. Καρκίνος
Καρκινάκι μου, μπορεί το 2021 να μην είναι η χρονιά της απόλυτης χαράς και επιτυχίας, είναι όμως η χρονιά που σε απελευθερώνει από τις μεγάλες ταλαιπωρίες που βίωσες την τελευταία 10ετία! Ξαλαφρώνεις και απελευθερώνεσαι από προβληματισμούς… το παράπονο όμως σου μένει!

7. Αιγόκερως
Τα παθήματα γίνανε μαθήματα και ξεκινάς το 21 με την βαλίτσα των εμπειριών που πλέον σου είναι πολύτιμη! Τη νέα χρονιά νιώθεις πολύ πιο σίγουρος και σταθερός για τον εαυτό σου, ενώ εξασφαλίζεις την σιγουριά που είχες ανάγκη! Ο έρωτας συναρπάζει και παθιάζει!

8. Παρθένος
Το ξέρω θα θελες καλύτερη θέση, φίλε μου Παρθένε, και ήδη αναλύεις τα γιατί και τα πώς! Το 2021 έχει μεγάλο επαγγελματικό αγώνα και προσπάθεια να σταθείς στα πόδια σου και να κινήσεις την δουλειά σου, έτσι όπως πρέπει και αρκετές στιγμές θα ξεχνάς κάθε άλλο τομέα της ζωής σου για αυτό το λόγο είσαι στην 8η θέση.

9. Ιχθύς
Τα όνειρα ποτέ δεν σταματούν και σίγουρα πιο κερδισμένος είσαι εσύ του 3ου δεκαημέρου. Δεν παύει, όμως, το 2021 να είναι μία εκκαθαριστική χρονιά που αλλάζουν πολλά στο σπίτι, στη οικογένεια, στην δουλειά, στην προσωπική ζωή, μα πάνω από όλα στα συναισθήματά σου! Κλείνουν κύκλοι αγάπη, και αυτό δεν σου είναι τόσο ευχάριστο!

10. Λέων
Είναι ποτέ δυνατόν, ένα βασιλικό λιοντάρι να βρίσκεται στην 10η θέση; Θα σου πω ειλικρινά, Λέοντα μου, ότι πολλά θα εξαρτηθούν το 2021 από εσένα και τις επιλογές σου! Είναι πιεστική χρονιά, γεμάτη αλλαγές, που πολλές φορές θα αντιστέκεσαι σε αυτές. Σημαντικό είναι να επιλέξεις σωστά τους συνοδοιπόρους που θα έχεις στο πλευρό σου!

11. Σκορπιός
Ευθύνες, υποχρεώσεις, οικογένεια και ουφφφφ, ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος λόγω του φορτίου που αναλαμβάνεις. Είναι και αυτός ο Ουρανός στον Ταύρο, όπου από εκεί που πας να κοιμηθείς στην ησυχία σου σε ταρακουνά ξαφνικά και σου ανατρέπει όλα όσα είχες δεδομένα. Το 2021 είναι, με λίγα λόγια, ολημερίς το χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζόταν, αλλά μην ξεχνάς ποτέ ότι πάντα έχεις τη πρωτιά του πιο δυνατού και αγέρωχου ζωδίου!

12. Ταύρος
Αχ! Ταυράκι μου, το 2021 δεν είναι η χρονιά σου… Σίγουρα είναι πιο καλή η χρονιά αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είσαι μες στην καλή χαρά και εσύ! Η καριέρα, οι στόχοι, οι προοπτικές, το μέλλον, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο βαρίδιο που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις ανέσεις που τόσο πολύ αγαπάς.

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons