ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

8 τρόποι να κάνεις έναν άντρα να σε σκέφτεται και να του λείπεις!

Post by: 17/05/2019 0 comments

Μια σχέση είναι κάτι μάλλον πολύπλοκο. Μέχρι να βρει τις ισορροπίες της, η σχέση περνάει από διάφορες φάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πώς για να χτιστεί μια δυνατή σχέση χρειάζεται αγάπη, υπομονή, συμβιβασμό και προσπάθεια και από τους δυο!

Ο κανόνας λέει ότι οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες. Διαρκώς τους λείπει ο αγαπημένος τους και θέλουν συνεχώς να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους. Για αυτό, πολλές γυναίκες, πιστεύουν ότι ο αγαπημένος τους δεν τις αγαπάει αρκετά και δεν του λείπουν ποτέ. Όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλά, οι άντρες χρειάζονται λίγο σπρώξιμο ή μερικά εύκολα τρικς, για να νιώσουν ότι τους λείπεις.

Να μερικά:

1. Άφησέ τον να περιμένει λιγάκι
Μην απαντάς στο τηλέφωνο ή στα μηνύματά του αμέσως. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον έχεις να περιμένει για ώρες πριν απαντήσεις. Αλλά άφησε να περάσουν μερικά λεπτά πριν του στείλεις το δικό σου μήνυμα. Έτσι, θα τον κάνεις να περιμένει και να σε σκέφτεται.

2. Ξέχνα εσκεμμένα κάποια πράγματα στο σπίτι του
Για να τον κάνεις να σε πεθυμήσει, άφησε κάποια πράγματά σου στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό του. Ένα σημείωμα στο ψυγείο, ένα σκουλαρίκι στον καθρέφτη του μπάνιου… Όταν δει αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, αμέσως το μυαλό του θα πάει σε σένα και θα ξανασκεφτεί τις όμορφες στιγμές που περνάτε μαζί.

3. Φόρα ένα άρωμα που να σε αντιπροσωπεύει
Το άρωμά σου πρέπει να είναι μοναδικό και διακριτικό, ώστε όποτε το μυρίζει να σκέφτεται εσένα.

4. Ο προσωπικός χώρος είναι ζωτικής σημασίας
Αν σε βλέπει κάθε μέρα, δεν θα του λείπεις ποτέ. Για αυτό είναι σημαντικό να του δίνεις τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Βρες να κάνεις πράγματα για σένα. Ασχολήσου με κάποιο χόμπι, μάθε μια γλώσσα, πήγαινε για γιόγκα ή για ψώνια με τις φίλες σου. Όσο εσύ κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και βελτιώνεσαι, τόσο περισσότερο θα του λείπεις.

5. Προχώρησε με αργά βήματα τη σχέση
Πολλές φορές, οι σχέσεις προχωράνε τόσο γρήγορα που “καίγονται”. Για αυτό προσπάθησε να προχωράς με αργά και σίγουρα βήματα, ώστε να δώσεις και την ευκαιρία στον αγαπημένο σου να σε γνωρίσει καλύτερα και να σε νιώσει περισσότερο. Αυτό θα σας πιο κοντά και θα θέλει περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου.

6. Άφησε λίγο μυστήριο να πλανάται στην ατμόσφαιρα.
Μην είσαι σε όλα ανοιχτό βιβλίο απέναντί του. Μην φανερώνεις τα πάντα για σένα από το πρώτο ραντεβού. Κράτα μερικά μυστικά για τον εαυτό σου και άφησέ τον να τα ανακαλύψει σιγά-σιγά, ώστε να είσαι συνέχεια στο μυαλό του.

7. Να ανανεώνεσαι τακτικά
Κάθε φορά που κανονίζεις ραντεβού, φρόντισε να είσαι λαμπερή και θεά. Φόρεσε κάτι κομψό, κάνε αλλαγές, στα μαλλιά, στο βάψιμο, στο make-up, ώστε να είσαι εκθαμβωτική και να μείνει η εικόνα σου βαθιά χαραγμένη στο μυαλό του.

8. Μην τα δίνεις όλα από την αρχή
Πέρνα χρόνο μαζί του, ετοίμασέ του ένα υπέροχο δείπνο, διασκεδάστε, γνωριστείτε καλύτερα, αλλά πάντα να του δείχνεις ότι έχεις αξιοπρέπεια, περηφάνια και ότι κάνεις το κάνεις από επιλογή και όχι από ανάγκη. Έτσι, θα καταλάβει πόσο αξιόλογος άνθρωπος είσαι και θα θέλει να είναι διαρκώς γύρω σου και θα διεκδικεί την προσοχή σου.

Φωτό από: amfigames.ru

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons