ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

8 σημάδια ότι στέλνει μηνύματα σε άλλη πίσω από την πλάτη σου!

Post by: 05/08/2022 0 comments

Νιώθεις ότι κάτι έχει αλλάξει στη σχέση σου; Ο σύντροφός σου ασχολείται διαρκώς με το κινητό του, ενώ παλιότερα δεν τον ένοιαζε; Δείχνει αφηρημένος και δεν προσπαθεί για τη σχέση σας; Το ένστικτό σου, σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά; Ίσως να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά ίσως και να φλερτάρει και να στέλνει μηνύματα σε άλλη πίσω από την πλάτη σου.

Αυτά είναι μερικά ύποπτα σημάδια:

  1. Είναι πάντα με το κινητό στο χέρι.

Παλιά ξεχνούσε το κινητό του στο μπουφάν, αλλά τώρα είναι σαν να το έχει κολλήσει με κόλλα στο χέρι του. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο (δουλειά, προβλήματα με τους γονείς του κλπ.) κάτι περίεργο συμβαίνει.

  1. Αγχώνεται όταν δεν βρίσκει το κινητό του.

Παλιότερα ούτε ήξερε πού ήταν το κινητό του και δεν τον ένοιαζε κιόλας. Αλλά πλέον, όταν συνειδητοποιεί ότι δεν έχει το κινητό του, τον πιάνει πανικός. Ύποπτο.

  1. Κοιμάται με το κινητό κάτω από το μαξιλάρι του.

Ναι, δεν είναι πλάκα. Έχει το κινητό του κάτω από το μαξιλάρι… ίσως για να μπορεί να στέλνει μηνύματα ανά πάσα στιγμή ή να μην μπορείς να του το πάρεις κρυφά.

  1. Απομακρύνεται για να στείλει μήνυμα.

Παλιά, έστελνε μηνύματα ακόμα κι όταν ήσασταν αγκαλιά στον καναπέ. Τώρα βγαίνει στο μπαλκόνι, πάει στο άλλο δωμάτιο, γενικά εξαφανίζεται. Δεν είναι παράξενο;

  1. Στέλνει μηνύματα ακόμα κι από το μπάνιο.

Μπορεί να είναι στο μπάνιο αλλά τον ακούς να πληκτρολογεί ακόμα και εκεί. Περίεργα πράγματα…

  1. Εκνευρίζεται όταν τον ρωτάς πού στέλνει μήνυμα.

Αν στέλνει μηνύματα και όταν τον ρωτάς πού στέλνει, εκνευρίζεται και παίρνει αμυντική στάση είναι σημάδι ότι κάτι κρύβει. Αν ήταν αθώος, απλά θα σου έλεγε την αλήθεια, αλλά πιθανόν δεν είναι.

  1. Σβήνει τα μηνύματά του.

Μπορεί να τον βλέπεις να γράφει όλη την ώρα, αλλά οι συζητήσεις του είναι λίγες, πράγμα που σημαίνει ότι σβήνει μηνύματα και συζητήσεις… γιατί προφανώς κάτι κρύβει.

  1. Έχει δεύτερο κινητό.

Και μάλιστα χωρίς να το ξέρεις. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία είναι ότι του το έδωσαν έκτακτα από τη δουλειά, αλλά μέσα σου ξέρεις ότι αυτό είναι ψέμα.

Πάντως, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Προσπάθησε να μάθεις την αλήθεια και σκέψου αν αξίζει να παλέψεις για τη σχέση σου ή είναι καλύτερα να βρεις κάποιον που να σε εκτιμά περισσότερο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons