ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

7 φράσεις που φωνάζουν «σ’ αγαπώ»!

Post by: 13/02/2021 0 comments

Μια ανθοδέσμη, ένα άγγιγμα, μια κάρτα, ένα προσεκτικά επιλεγμένο δώρο… οι τρόποι να πεις «σ’ αγαπώ» είναι δεκάδες. Όμως, υπάρχουν και άλλοι, πιο καθημερινοί τρόποι και λέξεις που φωνάζουν «σ’ αγαπώ», ίσως, πολύ περισσότερο και πολύ πιο βαθιά από τις απλές ρομαντικές υπερβολές.

Αυτές είναι 7 φράσεις που λένε «σ’ αγαπώ» με τον πιο εμφατικό τρόπο. Μάθε να τις αναγνωρίζεις, γιατί αποκαλύπτουν πολλά για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

  1. «Είμαι δίπλα σου!»

Είναι σημαντικό να σου λέει ο σύντροφός σου ότι μπορείς να βασίζεσαι πάνω του. Σου δίνει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση. Το να ξέρεις ότι μπορείς να στηρίζεσαι σε κάποιον, στα εύκολα και στα δύσκολα, είναι η απόλυτη ένδειξη αγάπης.

  1. «Χαίρομαι πολύ για σένα!»

Όταν αγαπάς, η ευτυχία του άλλου είναι και δική σου ευτυχία. Νιώθεις ένα με τον άλλο και μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα.

  1. «Είσαι πολύ όμορφη!»

Υπάρχει κάτι στη λέξη «όμορφη» που την κάνει ξεχωριστή. Σίγουρα σου αρέσει να σου λένε ότι είσαι σέξι, θεά, κουκλάρα κτλ… αλλά το «όμορφη» έχει μια βαρύτητα. Σου φτιάχνει τη μέρα να ξέρεις ότι κάποιος σε βρίσκει όμορφη, ακόμα κι όταν είσαι με τις πυτζάμες.

  1. «Πώς είσαι;»

Η δυνατότητα να μπορείς να μιλάς ανοιχτά για τα συναισθήματά σου, φανερώνει πολλά για τη σχέση σου. Δείχνει ότι έχετε ένα βαθύ, εσωτερικό δεσμό. Όταν ο σύντροφός σου σε ρωτάει πώς νιώθεις μετά από μια άσχημη μέρα στη δουλειά ή μετά από ένα οικογενειακό καυγά, δείχνει πώς είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει να σηκώσεις το συναισθηματικό φορτίο που σε βαραίνει.

  1. «Να σε βοηθήσω;»

Είναι ανεκτίμητο συναίσθημα να έχεις κάποιον δίπλα σου που είναι πάντα έτοιμος να σε βοηθήσει όταν δυσκολεύεσαι. Σου δίνει φτερά και σε κάνει άτρωτη. Η ζωή σου γίνεται πολύ πιο εύκολη και ξέρεις ότι ποτέ δεν είσαι μόνη.

  1. «Πάρε με τηλέφωνο όταν φτάσεις.»

Είναι πολύ όμορφο να νιώθεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για σένα και είναι προστατευτικός απέναντι σου. Αυτό σημαίνει ότι είσαι κάτι πολύτιμο στη ζωή του, σε αγαπάει και θέλει πάντα να είσαι καλά. Ακόμα, κι όταν δεν είσαι μακριά του.

  1. «Πεινάς;»

Δεν λένε τυχαία ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το φαγητό παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Μια πρόσκληση για φαγητό, ακόμα κι αν είναι για το σουβλατζίδικο της γειτονιάς, είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να είσαι καλά!

 

 

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons